La UE Sants comença la segona temporada a Tercera Divisió

La informació ha estat extreta de Betevé



Els de Tito Lossio buscaran no patir tant en la temporada 2019-2020

La UE Sants ha començat la pretemporada aquest dilluns. El conjunt entrenat per Tito Lossio jugarà el segon curs seguit a Tercera Divisió amb l’objectiu d’aconseguir la permanència al més aviat possible.

La UE Sants no vol patir tant

El Sants va retornar a Tercera Divisió la temporada passada, després de 21 anys. Un primer curs que ha estat força complicat pel conjunt santsenc. L’equip, entrenat per Tito Lossio, tenia l’objectiu de la permanència a la categoria en l’any que han descendit quatre equips i no tres, ja que n’eren 21. El Sants va finalitzar 17è amb 43 punts i en principi estava salvat. El descens del Peralada de Segona Divisió B a Tercera va fer que el conjunt verd-i-blanc baixés a Primera Catalana, però que el Llagostera aconseguís l’ascens a Segona B va salvar el conjunt santsenc.

Objectiu, consolidar-se a la categoria

Per a aquest nou curs, el Sants ha incorporat cinc jugadors a l’equip, aquests són Oriol Antonell, Cristian Mulero, Guillermo Torres, José Joaquín Avellaneda “Josele” i Sergi Casals. Tito Lossio té l’objectiu de consolidar-se a la categoria de Tercera Divisió. Per aconseguir-ho, haurà de millorar els resultats de la temporada passada, en què dels 40 partits jugats només va aconseguir 12 victòries, set empats i va perdre 21 partits. Un Sants que ha de fer-se més fort a casa. De les 12 victòries, cinc van ser a l’Energia i set a domicili. També hauran de millorar l’aspecte golejador, només van fer 37 gols, fet que suposar ser el sisè pitjor equip pel que fa a la realització de gols.

Comentaris

Entrades populars