Sortejades les tres primeres eliminatòries de la Copa Catalunya Absoluta

La informació ha estat extreta de fcf.cat

Els equips que jugaran les primeres rondes d'aquesta competició ja coneixen els seus rivals després del sorteig realitzat a la seu central de l’FCF.

A la Copa Catalunya Absoluta hi participen els campions de Grup de Primera Catalana i els equips de Tercera Divisió, Segona Divisió 'B' i Segona Divisió 'A' de la temporada 2018-2019. El president de l'FCF, Joan Soteras, ha presidit aquest migdia el sorteig celebrat a la seu central de l'FCF per definir les tres primeres eliminatòries. El format de la competició és un sistema d’eliminatòries a partit únic, i en cas d’empat a la finalització del duel, es procedirà als llançaments de penals.

Les eliminatòries es disputaran, sempre que sigui possible, en el camp de l'equip d’inferior categoria, i si coincideixen equips de la mateixa categoria, el camp s'elegeix per sorteig. Es disputaran les següents eliminatòries:

Primera eliminatòria: participaran  els equips campions dels Grup 1 i 2 de Primera Catalana i els equips inscrits de la Tercera Divisió i de la Segona Divisió 'B' estatals. Se celebrarà el 4 d'agost.

Segona eliminatòria: participaran els classificats de la primera eliminatòria. Se celebrarà l'11 d'agost.

Tercera eliminatòria: participaran els equips de la segona eliminatòria. Se celebrarà el 18 d’agost.

Quarta eliminatòria: participaran els classificats de la tercera eliminatòria i els tres equips de la Segona Divisió 'A'.

Semifinals: participaran els classificats de la quarta eliminatòria.

Final: Participaran els guanyadors de les semifinals.

Després del sorteig celebrat aquest migdia, el guanyador de l'eliminatòria entre a U. At. Horta i la UE Olot quedarà exempt de disputar la segona ronda i jugarà directament la tercera, mentre que l'AE Prat ha quedat exempt de jugar la primera ronda i s’enfrontarà al guanyador de l'eliminatòria entre el CF Vilafranca i la UD Cornellà a la segona ronda. El resultat de la primera eliminatòria ha estat el següent:

PRIMERA ELIMINATÒRIA

U. AT HORTA 'A' - UE OLOT 'A'
FUNDACIÓ ESPORTIVA GRAMA 'A' - UE FIGUERES 'A'
UE SANTS 'A' - CF BADALONA 'A'
CE EUROPA 'A' - UE LLAGOSTERA 'A'
UE SANT ANDREU 'A' - CF PERALADA 'A'
UE VILASSAR DE MAR 'A' - EC GRANOLLERS 'A'
FC MARTINENC 'A' - RCD ESPANYOL 'B'
FC ASCÓ 'A' - CE SABADELL 'A'
CP SAN CRISTÓBAL 'A' FC SANTFELIUENC 'A'
CE L'HOSPITALET 'A' - FC BARCELONA 'B'
UE CASTELLDEFELS 'A' - FC SANTBOIÀ 'A'
FC CERDANYOLA 'A' - LLEIDA ESPORTIU 'A'
FC ANDORRA 'A' - TERRASSA FC 'A'
CF VILAFRANCA 'A' - UD CORNELLÀ 'A'

Comentaris

Entrades populars