El primer equip obté la primera victòria de la pretemporada (2-1)

La informació ha estat extreta de cfmartorell.cat

El porter Toni ha aturat un penal que ha permès sumar el primer triomf de l’estiu

Un equip de Tercera Divisió ha caigut, aquest vespre, al CE Torrent de Llops en el partit de Festa Major de Martorell. El conjunt d’Albert Nualart s’ha imposat a la UE Sants (2-1) i ha mostrat la seva millor cara de la pretemporada quan només acumulen deu dies de preparació. Abde -ha marcat el primer gol de la temporada- i Balada han encarrilat l’enfrontament i Toni Domínguez -que ha aturat un penal- han permès als blanc-i-vermells acabar el matx amb un somriure.

Els martorellencs han començat amb una pressió molt intensa que no deixava sortir el rival del seu camp. En una jugada aïllada, el visitant Josele ha tingut la primera oportunitat del partit. Quan s’arribava al minut 20, Michael ha rebut un cop al cap i ha hagut de ser substituit pel jove Adrià Mills. El CF Martorell tenia el partit força controlat a mesura que passaven els minuts. En el minut 35, Antoni ha servit una bona centrada a Abde i ‘La Pantera’ ha rematat al primer pal fent l’1-0. L’alegria ha durat ben poc. En un contraatac, Josele ha posat l’empat al marcador, amb un xut que ha estat desviat al fons de la xarxa per un jugador martorellenc.

Balada desfà l’empat i Toni segella el triomf

La UE Sants ha canviat tot l’equip a la represa tenint en compte que som en pretemporada. Els d’Albert Nualart mantenien el control amb una bona pressió. En el minut 54, José Antonio Balada ha aprofitat una magnífica assistència de Pau Hernández per sobre de la defensa per fer el segon gol (2-1). Quan s’havien disputat 15 minuts del segon temps, Nualart ha mogut la banqueta i ha fet entrar tres jugadors d’atac: Arenas, Edgar i Guille.

Després d’un desajust defensiu, el martorellenc Toni Domínguez ha hagut d’intervenir amb una gran aturada per evitar el gol de Samu. Poc després, a 20 minuts pel final, Ibra Diop ha comès un penal que Toni l’ha aturat de forma sensacional a bótes de Guillermo. El porter martorellenc ha tornat a ser clau perquè els blanc-i-vermells afrontessin els darrers minuts amb avantatge. Els de Nualart s’han mostrat fiables en els darrers instants del partit i han assolit la primera victòria de l’estiu.