El Sants i l’Europa empaten en el derbi de pretemporada

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Els escapulats han remuntat el doblet de Sergio Navarro (2-2)

El Sants i l’Europa han empatat a dos al Camp de l’Energia en un partit de pretemporada. Els escapulats han igualat els dos gols inicials del Sants i han igualat el marcador a la segona meitat.

Bon inici del Sants

La primera meitat ha estat dominada per l’equip santsenc. Els de Tito Lossio han obert el marcador als cinc minuts, gràcies a una diana de Sergio Navarro que ha aprofitat un refús. El davanter local ha signat el seu doblet amb un altre gol abans del descans, amb una rematada dins l’àrea.

Tot seguit, l’Europa ha retallat distàncies amb un gol de David Jiménez al contraatac que ha deixat el marcador al descans amb 2 a 1 favorable al Sants.

Canvis i resposta de l’Europa

Tant Lossio com Vilajoana han aprofitat la segona part per repartir minuts i rodatge entre els seus jugadors. En aquest context, l’equip escapulat s’ha fet amo del partit i ha aconseguit empatar amb un bon gol de Miki Puerto des de fora l’àrea.

Amb el pas dels minuts, el partit ha anat pujant d’intensitat i ha acabat amb dues picabaralles, fruit de la rivalitat entre els equips barcelonins.

Tot i l’insistència ofensiva dels graciencs, el Sants ha resistit i el marcador final ha estat d’empat a dos.