El Sants perd contra el Badalona als penals

La informació ha estat extreta de beteve.cat

El Sants queda eliminat de la Copa Catalunya

El Sants-Badalona de la primera eliminatoria de la Copa Catalunya ha acabat amb victòria visitant als penals. Els 90 minuts reglamentaris han acabat amb empat a un gol. Tot i la derrota el Sants ha fet un gran partit.

Domini inicial del Sants

Els homes de Tito Lossio han dominat els primers 20 minuts de partit amb varies ocasions per obrir el marcador.  El Badalona s’ha tret la son de les orelles i ha començat apropar-se amb perill a la porteria de Nacho. Chema ha disposat de l’ocasió més clara del primer temps però el porter sansenc ha volat per treure la pilota. Però no ha pogut fer res amb el magistral llançament de falta d’Hugo Esteve que ha entrat per tot l’escaire. Amb el 0 a 1 s’ha arribat al descans. La segona part domini total dels locals que al minut 50 de partit han empatat a un gol gràcies a una rematada de Juli.
El Sants-Badalona es decideix al penals

Amb l’empat s’ha arribat al final del partit. El Badalona s’ha acabat imposant per 6 a 7 als penals. Tito Lossio ha utilitzat el partit com a banc de proves de cara a l’inici de la lliga al camp de l’Energia contra el Perelada.