Sergi Arranz, amb tres gols, impulsa el Terrassa cap a semifinals

La informació ha estat extreta de torneigdhistorics.cat

La tercera jornada de l’Històrics ha tingut el davanter Sergi Arranz com a gran protagonista, ja que amb un hat-trick ha enfonsat l’Horta en un duel perfecte en atac del Terrassa (0-4). Abans egarencs i el Sants han empatat a zero iguals, resultat que s’ha repetir en el darrer partit en el derbi entre Horta i Sants.

TERRASSA FC 0–0 UE SANTS
Partit d’alt voltatge en el primer duel de la tercera jornada de l’Històrics, entre el Terrassa i el Sants, que han lluitat cada pilota en joc amb màxima intensitat. Els de Xavi Molist han començat més forts i amb bones ocasions, especialment gràcies a les internades de Kilian Villaverde.

El Sants s’ha assentat i ha començat a avançar línies. De fet, els verd-i-blancs han gaudit de la millor ocasió del partit en un acció on les seves tres referències ofensives han estat a punt de marcar, però entre Josele, Navarro i Guillermo no han pogut superar el porter Zapico.

La darrera acció de perill ha estat per Kevin, que ha xutat desde la frontal de l’àrea però Antonell ha refusat bé a corner. Tot i ser un partit sense gols, s’ha vist un bon espectacle al Guinardó entre dos equips que es trobaran aquest any a Tercera.

Fitxa tècnica:

Terrassa FC: Zapico, Eric Ruiz, Manu González (Jordi), Lucas Viñas, Àlex Fernández, Jaume, Alberto, Kilian Villaverde, Joel i Albert López.

UE Sants: Oriol Antonell, Alberto Gómez, Juli, Guille, Sergio Navarro, Josele, Fabregat, Cura, Monfort, Guillermo i Francesc Avilés.

Gols: Sense gols.

Àrbitre: Ariño Jiménez. Groga a Juli i Guille.

UA HORTA 0–4 TERRASSA FC

Festival golejador del Terrassa i del golejador Sergi Arranz en el segon duel de la tarda. El conjunt de Xavi Molist ha passat per sobre d’un Horta que no ha tingut opcions.

Es tractava d’un partit amb morbo, amb fins a quatre ex jugadors de l’Horta a les files del Terrassa, entre ells el golejador Sergi Arranz, que no ha perdonat en el primer gol després d’una genial assistència de Coro al cor de l’àrea (0-1, m.22).

Domi, també ex Horta al Terrassa, ha sentenciat el duel quatre minuts més tard amb un gol de traca i mocador. El número set egarenc s’ha desfet de dos rivals i ha xutat creuat, imparable per Rubén Sánchez (0-2, m.26).

I el tercer i quart gols definitius han estat obra de nou de Sergi Arranz, que ha arrodonit una tarda màgica amb un hat-trick amb només 45 minuts.

UA Horta: Rubén Sánchez, Peque, Castillo, Arnau Campeny, Joan Vives, Lluís Gaudioso, Marc Río, Narcís, Bryan, Joan Inés i Aleix Arenas.

Terrassa FC: Ortega, Adrià Prado, Galeano, Domi (Arnau), Sergi Arranz, Coro, Gerard Morell (Virgili), Genís, David López, Pelegrín i Yaya.

Gols: 0-1, Sergi Arranz m.22. 0-2, Domi m.26. 0-3, Sergi Arranz m.35. 0-4, Sergi Arranz m.37

Àrbitre: Morros Monge. Groga a Narcís.

UA HORTA 0–0 UE SANTS

El Sants necessitava una proesa per passar a semifinals després de la golejada del Terrassa, ja que havia d’igualar com a mínim el 0-4 per passar. I a més, l’Horta volia capgirar l’imatge mostrada i recuperar sensacions en aquest derbi barceloní.

El partit s’ha jugat amb intensitat i a les graderies, ja que també hi havia ex jugadors del Sants, com el porter Yamandú o el migcampista Gaudioso, que aquesta temporada han fitxat per l’equip de Nacho Castro.

En un duel força igualat, el Sants ha gaudit de millors ocasions en el tram final, especialment en dos xut de Raúl Martín i Sergio Rodríguez. De fet, en la útima acció del matx Sumarroca ha marcat pels de Tito Lossio, però en posició de fora de joc.

Amb 4 punts el Terrassa ha és el tercer semifinalista del Torneig d’Històrics, conjuntament amb el Badalona i el Vilafranca. Els de Xavi Molist esperen rival del grup de demà, entre el FC Martinenc, el CE L’Hospitalet i el EC Granollers.

UE Horta: Yamandú, Castillo, Arnau Campeny, Xavi Manrique, Adrià Recort, Mateo Stamatov (Marc Rio), Coro, Santo, Joan Inés (Gaudioso), David Bauli, Dani Ribelles.

UE Sants: Nacho Berché, Mulero, Sergi Casals, Picolo, Sergio Rodríguez, Raúl Martín, Sumarroca, Marcus, Agustín, Samu i Miguel.

Àrbitre: Martínez Navarro. Groga Mulero i Santo.