El Sant Andreu s’emporta el derbi davant el Sants amb remuntada inclosa

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Els dos equips barcelonins han regalat un autèntic partidàs als aficionats i s'han marcat fins a sis gols

Sant Andreu i Sants han signat un autèntic partidàs digne del primer derbi barceloní de la temporada. El Sant Andreu s’ha endut la victòria per 2 a 4 amb una remuntada a la segona meitat.

Primera part elèctrica

El derbi ha començat de manera trepidant i amb molta intensitat per part dels dos conjunts. El Sants ha obert la llauna al minut 9 amb un gol de Juli. El Sant Andreu ha replicat al minut 20 amb un gran cop de cap de Josu que ha establert l’empat a 1. Tot seguit, el Sants ha aprofitat la pilota aturada per fer el segon. Després d’una falta lateral gairebé sense angle, un defensa andreuenc s’ha fet el gol en pròpia porteria. Els quadribarrats no han afluixat i han buscat amb insistència l’empat. A cinc minuts del descans, l’àrbitre ha xiulat un penal favorable als homes de Mikel Azparren. Ton Alcover ha estat l’encarregat de llençar-lo i no ha fallat des dels onze metres. Al descans s’ha arribat amb el resultat d’empat a 2.

Segovia atura un penal clau

A la represa, tots dos conjunts han sortit al terreny de joc disposats a endur-se la victòria. Sergi Navarro ha gaudit d’una bona ocasió que ha aturat amb seguretat Segovia. Tot seguit, Llamas ha provat sort amb un míssil que ha marxat per sobre del travesser. Amb el pas dels minuts, el cansament del Sants s’ha fet palès i això ho han aprofitat els andreuencs per posar una marxa més. Elhadji ha culminat la remuntada quadribarrada al minut 75, després d’un xut molt llunyà. Dos minuts abans del final del partit, Fabregat ha tingut un llançament de penal per establir l’empat a 3. El porter del Sant Andreu, Segovia, ha endevinat el xut des dels 11 metres i l’ha aturat magistralment. Gairebé en l’afegit, els andreuencs han sentenciat amb el 2 a 4 mitjançant un xut de penal de Laro Setién.