Immersió a l'abisme

La informació ha estat extreta de http://www.santfefc.com

UE SANTS 3 (MIGUEL, 38'; JOSELE, 70' I JOSELE, 93') ..... SANTFELIUENC FC 0

ÀRBITRE: JOAN MASIP VIDAL (DELEGACIÓ LLEIDA)

CAMP MUNICIPAL L''ENERGIA

ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS

MATÍ ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 17 GRAUS

Tocar fons. Un Santfeliuenc afligit, deprimit i extraviat va caure amb contundència en un partit assenyalat en traç vermell i que es va convertir en un malson. El Sants va saber aplicar un educat pragmatisme per imposar-se amb comoditat. Josele va ser el botxí del seu ex equip amb un doblet. Situació delicada. Temps per a la reflexió i sobretot per a la reacció. Aquest no és el camí.

El Santfeliuenc va començar manant i mirant d'imposar el seu joc davant un Sants conservador que, de mica en mica, però, va capgirar l'orientació. Els santsencs van explotar els dubtes defensius santfeliuencs i al minut 12 Sumarroca de cap va obligar Jaime a fer la primera intervenció. Els blanc-i-blaus miraven de dominar des de la línia de mitjos. Jonatan Collado la va tenir en una acció on va superar la sortida d'Uri Antonell, però la seva rematada va anar perdent angle. Passada la primera mitja hora els locals van fer un pas endavant i el Santfeliuenc es va anar diluint. Mulero ho va provar en un xut dur i centrat. Va ser el pròleg al primer gol. Juanjo Prior va perdre una pilota a la línia central, Sumarrroca va progressar en combinació amb Josele i aquest va assistir Miguel per batre amb senzillesa Jaime. Galleda ben freda i drama servit abans de guanyar l'intermedi.

I la represa poc va canviar. Andrés González va mirar de fer alguns canvis de posició per aconseguir  més fluïdesa. Però el cor va acabar derrotant el cap. El Santfeliuenc es va fer un fart de tocar la pilota de manera mamíferament improductiva. El Sants s'ho mirava amb tranquil·litat. I al 70' zas i cap a casa. Enèsima desconnexió entre la línia defensiva i el mig camp i Sumarroca ho va aprofitar per progressar fàcilment i assistir Josele que, amb habilitat, la picava per damunt de Jaime. El Santfeliuenc cavava el seu fossar amb estrèpit. Vint minuts d'impotència, frustració i desordre que va culminar Josele en una acció de contracop per signar una derrota que situa els blanc-i-blaus contra les cordes.

Comentaris

Entrades populars