Un dia com avui

Un dia com avui de 1927, el Sants va disputar un partit del campionat de Catalunya de futbol contra el Europa, on pel que sembla a contra pronòstic, aquests es van endur la victòria amb molta facilitat amb un 6 a 0 a favor. El dia 19, El mundo deportivo feia mofa del resultat a la portada amb una vinyeta  i posava la crònica a la tercera pàgina. Mentre en La veu de Catalunya posaven la crònica en la secció d'esports a la pàgina 4.

C.D. Europa 6  - U.S. Sans 0

Competició: Campionat de Catalunya de futbol. Grup A.
Data: 18/12/1927

C.D. Europa: Florenza. Serra, Alcoriza, Artisus, Pelaó, Maurici, Casas, Bestit, Cros, Martínez i Alcàzar.
U.S. Sans: Casanovas, Perelló, Moliné, Soligó, Gularons, Calvet, Carpio, Gallard, Olivella, Creixells i Oliveres.

Gols: 1 - 0, Bestit (primera part);  2 - 0, Casas (min 65, segona part);  3 - 0, Alcazar (min 69, segona part); 4 - 0, Perelló (p.p.)  (min 72, segona part); 5 - 0, Cros (segona part); 6 - 0, Martínez (min 89, segona part)