Un dia com avui

Un dia com avui de 1947, el Sants va perdre contra el San Martín, nom que va tindre que adoptar en temps de la dictadura el Martinenc, per 1 a 3. Jugant des de el minut 28 amb deu jugadors per la lesió de Camps, encara no s'havia implantat la regla dels canvis, i amb 9 aproximadament els últims cinc minuts per l'expulsió de Sánchez, ja que tampoc hi havien tarjetas. Tot i això els santsencs van empatar el partit i van aguantar fins gairabé el final del mateix. Miedes un dia despés publicava la crónica a la quarta pàgina de El mundo deportivo.

U.D. Sans 1 - U.D. San Martín 3

Competició: Tercera división. Grupo 5. Temporada 1947/1948
Data: 21/12/1947

U.D. Sans:  López, Sasot, Cros, Sánchez, Camps (28'), Muntaner, Domenech, Royo, Sauras, Egea, Colomer.
U.D. San Martín: Món, Capmany, Artés, Jodas, Paradeda, Mora, Ara, Bosque, Casas, Serrano, Viela.

Gols: 0 - 1, Casas (min. 44, primera part);  1- 1, Sasot (p) (min.62, segona part);  1 - 2, Casas (min.82, segona part); 1 - 3, Bosque  (min. 88, segona part)
Arbitre: Valls. Sánchez expulsat (85' aprox.).
Inicidències: Camp del carrer Galileu.