Un dia com avui

Un dia com avui de 1929, el Sants va perdre al camp del carrer Galileu contra el Badalona, partit que excepcionalment es va disputar pel matí. Els 23 minuts el Sants perdia per lesió el defensa Cruz, que els va fer jugar tota la resta del partit amb inferioritat. Sembla que en els últims instants el Sants va poder empatar el partit però ja no va tindre temps. Al dia següent Teddy escrivia la crònica en El mundo deportivo a la pàgina 4. Mentre La veu de Catalunya ho feia el mateix dia a la pàgina 6.

U.E. Sans 2 - F.C. Badalona 3
Competició: Tercera división. Grupo 5. Temporada 1929/1930
Data: 22/12/1929

U.E. Sans: Casanovas (45' Ros), Cruz (23'), Torredeflot, Besolí, Durant, Pouzas, Segura, Calvet II, Miró, Pons i Roca.
F.C. Badalona: Rós, Samsó, Folch, Queralt, Font, Mata II, Sangüesa, Castro, Forgas, Garriga i Rudó.

Gols: 0 - 1, Forgas (min. 17, primera part);  0- 2, Garriga (min. 31, primera part);  0 - 3, Forgas (min. 76, segona part); 1 - 3, Calvet (min. 85, segona part); 2 - 3, Roca (min. 86, segona part)
Arbitre: Villena.
Inicidències: A les 11h en el camp del carrer Galileu.