Comunicat oficial de l'FCF

La informació ha estat extreta de fcf.cat

L’FCF suspèn tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit territorial, per un termini de dues setmanes, com a mesura de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2.

La Federació Catalana de Futbol ha tramès aquest dimecres a tots els seus afiliats una circular sobre les mesures extraordinàries de prevenció del coronavirus SARS-CoV-2 en competicions d’àmbit estatal no professionals, i en competicions territorials, amb els següents acords:

    Decretar la suspensió a partir d’avui de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala organitzats per l’FCF, per un termini de dues setmanes.
    Decretar la suspensió a partir d’avui i per idèntic termini de totes les activitats esportives i formatives organitzades per l’FCF.

Aquests acords han estat adoptats per la Comissió Executiva de l’FCF, d’acord amb les prerrogatives atribuïdes a aquest òrgan en assumptes d’urgència notòria, i estan subjectes a les indicacions que en cada moment emetin les autoritats sanitàries i esportives.

L’FCF ha pres aquesta mesura després de rebre en el dia d’avui comunicació de la RFEF, amb la recomanació de suspensió de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit estatal no professional, i de les competicions de futbol i futbol sala d’àmbit autonòmic, per un període de dues setmanes.

Així mateix, l’FCF creu que ha de prevaldre la salut i el benestar dels afiliats, sent el més aconsellable aplicar la mesura més restrictiva possible per raons de salut pública.

El contingut complet de la circular de l’FCF es pot consultar AQUÍ.

Comentaris

Entrades populars