La Tercera Divisió, a porta tancada pel coronavirus

La informació ha estat extreta de beteve.cat

Tampoc no es jugarà amb públic el grup 7 de la Lliga Nacional Juvenil i la Tercera Divisió Nacional en futbol sala

La Tercera Divisió es jugarà a porta tancada fins a nou avís com a mesura preventiva de contagi del coronavirus. D’aquesta manera, els equips barcelonins del grup cinquè de la Tercera Divisió hauran de disputar els seus enfrontaments sense públic. La mesura també afecta la Lliga Nacional Juvenil en futbol i la Tercera Divisió Nacional en futbol sala, totes tres competicions gestionades per la Federació Catalana de Futbol per delegació de la federació espanyola.

Tercera Divisió sense públic, però amb mitjans de comunicació
Tot i que el públic no podrà assistir als camps de futbol de la Tercera Divisió, la federació hi permetrà la presència de directius acreditats dels clubs, els mitjans de comunicació i representants de la mateixa federació. També podran ser-hi presents els serveis públics necessaris, com ara forces i cossos de seguretat o ambulàncies, entre d’altres. Per tant, betevé podrà seguir oferint, de moment, els resums dels partits de futbol de la Tercera Divisió i la retransmissió en directe d’un dels enfrontaments dels equips barcelonins, com fa cada setmana.

L’Europa i el Sant Andreu volen l’ajornament

La UE Sant Andreu i el Club Esportiu Europa han demanat que s’ajornin els partits . En el cas del club escapulat ha estat amb un comunicat, que “advoca per decretar l’ajornament d’aquests duels afectats i traslladar-los a un altre dia convingut on els espectadors, fora ja de les dates marcades en vermell com a risc per a la salut pública, puguin gaudir de l’esport en condicions normals”. Per tant, el club de Gràcia no vol que els enfrontaments de la Tercera Divisió es disputin a porta tancada, sinó que prefereixen l’ajornament.

Comentaris

Entrades populars