Un dia com avui: U.D. Sans - C.D. Condal (1962)

Un dia com avui de 1962, el Sants que no venia de una bona ratxa va golejar al Condal. Aquest equip de Hostafrancs acabaria amb els anys convertint-se en filial del Barça i de fet es l'avant passat de l'actual Barcelona B. L'ultim gol del partit el va fer un debutant de aquella temporada, que en un parell d'anys seria un dels davanters blaugranes mes estimats, Quimet Rifé. En El mundo deportivo feien crònica del partit el dia següent.

U.D. Sans 4 - C.D. Condal 2

Competició: Tercera división. Grupo 7. Temporada 1961/1962.
Data: 11/03/1962

U.D. Sans
Titulars: Ballester; Junqué, Roma, Bosch; Juanito, Manolete; Mira, Alberto, Valls, Monseny i Ovejero.
Suplents: .
TG:.
2TG.
TV:.

C.D. Condal
Titulars: Cantero; Navarro, Nebot, Doménech; Ruiz, Bosch; Vargas, Andresin, Arnau, Rifé i Gasull.
Suplents: .
TG:.
2TG:.
TV:.

Gols: 0-1 Bosch (min. 4, primera part); 1-1 Monseny (min 11, primera part); 2-1 Ovejero (min 50, segona part); 3-1 Monseny (min 57, segona part); 4-1 Monseny (p.) (min 80, segona part); 4-2 Rifé (min 85, segona part).

Col·legiats: Prat.