Un dia com avui: F.C. Martinenc - U.E. Sants (1979)

Un dia com avui de 1979 el Sants guanyava per segon cop al Martinenc en la tornada de la Promoció a Regional Preferent. El partit d'anada ja va acabar amb bronca entre uns i d'altres, i aquest va començar igual i fruit de barrejar-se en una baralla fora del camp per part de Francisco, li va valer l'expulsió al minut 14. Tot i així el Sants va marcar a la primera part, que acabaria amb un penalty a favor del Martinenc que fallaria per dos cops, ja que el arbitre va fer repetir el llançament. Tot i així el Sants va tornar a marcar només començar la segona part i simplement es va dedicar a conservar la aventatge, ja que a la anada havia guanyat 3 a 2. Al dia següent El mundo deportivo feia una crònica.