Un dia com avui: U.S. Sans - U.At. Horta (1935)

Un dia com avui del 1935 Sants i Horta empataven en la primera jornada del Campionat de Catalunya. El partit jugat per la tarda al camp del carrer Galileu, les cròniques diuen que el millor joc el van posar els blanc-i-verds, que van jugar vestits de blau, pero sempre van anar a remolc per remontar els dos gols matiners dels de Horta. El dia següent El mundo deportivo feia la crònica del partit.

U.S. Sans, 3 - U.At. Horta, 3

Campionat de Catalunya de futbol - Segona categoria (Jornada 1 - Temporada 1935/1936)
Data: 01/09/1935 16:30
Lloc: Camp del carrer Galileu. (Barcelona).
Col.legiats: Santiago.

U.S. Sans: Escoda; Itarte, Maranges, Cifuentes; Burguete, Busquets; Folch, Amposta, Sala, Hernández i Iglesias.

U.At. Horta: Banús; Sancho, Mir, Solanes; Sabadell, Ribó; Mayoral, Legas, Cambra, Galí i Bernet.

Gols: 0-1 Cambra (min. 10); 0-2 Mayoral (min. 13); 1-2 Hernández (Primera part); 2-2 Amposta (Primera part); 3-2 Hernández (Segona Part); 3-3 Legas (Segona Part).

Hemeroteca:

ESCASA FORTUNA DEL SANS, PERO UN EMPATE EQUITATIVO | El mundo deportivo (pàg. 5) 02/09/1935