El Sants, en un bon partit, no pot guanyar el Girona B

La informació ha estat extreta de beteve.cat



Empat a zero del Sants, que el manté a la part baixa de la classificació

Dimecres, 2 de Desembre del 2020, a les 22.34



Un Sants superior, en alguns moments del partit, no ha pogut imposar-se al Girona en el partit de la tercera jornada de la Tercera Divisió. L'enfrontament es va haver d'ajornar a primers de novembre per un positiu d'un dels integrants de la primera plantilla santsenca.

Primera part disputada, però poques ocasions

El Sants ha sortit amb la intenció de pressionar la sortida de pilota del Girona B, una tàctica, però, que no ha anat acompanyada d'ocasions clares de gol en els primers minuts. Al quart d'hora de partit, el Girona B ho ha intentat amb un xut de falta de Terrats que Oriol Antonell ha aturat. A la mitja hora de partit, Calatrava ho ha intentat, però el xut ha sortit per sobre la porteria de Jaime. Passada la mitja hora, el partit ha anat agafant intensitat, però cap dels dos equips ha materialitzat les ocasions que ha tingut.

Després del descans, el Sants, superior al Girona B

La segona part ha començat amb un cert domini gironí, però el Sants, bé en defensa, aconseguia mantenir la porteria a zero i intentava sortir en contraatacs ràpids per buscar el gol. El Girona B ho ha intentat i ha reclamat un possible penal. Al minut 60, Oriol ha hagut de fer una gran aturada per evitar el gol visitant. I des d'aquest moment, monòleg santsenc. Al minut 75, els jugadors del Sants han reclamat un penal després que Marcus, en una jugada personal, hagi caigut dins l'àrea quan marxava tot sol. Al tram final del partit, el Sants ha buscat el gol de la victòria amb més insistència. Calatrava l'ha tinguda amb un xut creuat que ha sortit llepant el travesser. En temps afegit, els santsencs han demanat penal després que un xut de Miguel impactés a les mans d'Eric. L'àrbitre, però, no ho ha considerat així. Poc després, Cura ha rematat de cap una pilota centrada, però el porter l'ha desviada a córner.

Comentaris

Entrades populars