El Sants, a la recerca de la primera victòria davant el Girona B

La informació ha estat extreta de beteve.cat

El conjunt de Tito Lossio rep el Girona B, aquest dimecres a les 20h

El Sants afronta un nou repte vital. Aquest dimecres 2 de desembre a les 20 h, el conjunt de Tito Lossio rep el Girona B. Es tracta del partit corresponent a la jornada 3, que es va ajornar per diversos casos positius de covid-19 en l'equip santsenc. Després de dues ensopegades consecutives, el Sants intentarà sumar la primera victòria de la temporada.

Aconseguir el primer triomf

L'equip de Tito Lossio té un únic objectiu entre cella i cella: sumar la primera victòria de la temporada. Per fer-ho l'equip té una assignatura pendent, millorar l'efectivitat de cara a porteria. Els santsencs són l'equip menys golejador amb tres dianes anotades. El Sants vol capgirar el complicat inici de curs davant un rival fort i de la part alta de la classificació. En l'última setmana, han disputat dos partits, davant la Grama, els de Tito Lossio van perdre per 2 a 0, i contra el Figueres va caure a casa per la mínima. Els santsencs són cuers amb un únic punt.

El Girona B, un rival complicat

El Girona B és un nouvingut a la categoria, però ha signat un gran inici de campionat. Els gironins són un dels equips més en forma del subgrup B. Són quarts a la classificació i només han perdut un partit, contra el Peralada. A més, és un dels equips més golejadors, amb onze dianes, i el segon menys golejat del subgrup, amb quatre gols encaixats en sis partits. Tot i això, el conjunt gironí encadena dues jornades sense conèixer la victòria: derrota contra el Peralada i empat davant el Sant Andreu.

Comentaris

Entrades populars