El Sants suma una nova derrota davant el Vilassar

La informació ha estat extreta de beteve.cat



El conjunt de Tito Lossio segueix cuer de la classificació del grup B amb només dos punts

El Sants s'ha enfrontat a un rival directe a la taula de la tercera divisió, el Vilassar de Mar. Cap dels dos conjunts sabia el què era la victòria aquesta temporada, el Sants era cuer amb dos punts i el Vilassar una posició per sobre, amb tres. La necessitat de victòria era inevitable, però el xoc entre els dos equips ha caigut del costat local.
 
Primera part amb més encert del Vilassar

Només començar el partit, els jugadors santsencs han tingut un ensurt. Cala ha caigut i es queixava a la gespa. Tot feia pensar en una lesió, però finalment ha estat només un toc d'alarma. I sort d'això, ja que Calatrava ha destacat com a jugador més incisiu i amb aportació ofensiva del Sants. El Vilassar ha sortit molt motivat i de seguida ha enviat alguns avisos, el davanter centre Cano ha protagonitzat la majoria de les jugades i ha estat ell l'autor del gol de la primera meitat. El Sants no ha sabut allunyar una pilota dins l'àrea petita i Cano, molt murri, només ha hagut d'empènyer l'esfèric dins la xarxa.
 
Segona meitat amb la mateixa dinàmica

El Sants ha seguit amb la mateixa tònica a la segona meitat i els del Maresme han aprofitat l'extra de motivació per anotar el segon, que ha arribat després d'una nova errada defensiva del conjunt de Tito Lossio. Eslava ha pogut rebre la pilota davant la frontal i en una mitja volta sobre si mateix, no ha perdonat. El Sants ho ha seguit intentant però sense encert en els darrers metres, de nou el més actiu ha estat el jove Cala, que s'ha fet un fart d'arribar a la línia de fons i penjar pilotes, o intentar l'acció individual.

Finalment el marcador ja no s'ha mogut i el Sants suma una nova derrota aquesta temporada i encara no coneix la victòria. Es queda cuer amb dos punts i tancarà l'any descansant la propera jornada i en el darrer partit rebrà l'Horta en el derbi que es jugarà al camp de l'Energia.
 
La valoració del tècnic Tito Lossio

Comentaris

Entrades populars