Un Sants voluntariós perd per la mínima contra la UE Figueres

La informació ha estat extreta de liniaxarxa.cat

El Sants de Tito Lossio continua a la cua de la classificació del grup 5B de Tercera després de perdre per la mínima contra el Figueres (0-1) en un partit en el qual els blanc-i-verds van tornar a fer mèrits per obtenir un millor resultat que el final.

L'equip encaixaria l'únic gol del matx (els porters van ser clau perquè no se celebressin més gols) en una rematada del defensa Carles Gallardo quan encara no s'havien jugat ni 10 minuts de la segona meitat. D'aleshores en endavant, els santsencs van tenir les millors ocasions en la mitja hora final, però la manca de punteria (i les aturades del porter figuerenc) va condemnar l'equip a seguir amb un sol punt i sense haver guanyat.

Després del xiulet final, i com ja havia fet després dels partits de l'EC Granollers i el Cerdanyola FC, Tito Lossio va queixar-se de l'actuació arbitral. ?Que es posin d'acord en què són mans, què no són mans, què és penal i què no és penal?, va lamentar l'entrenador, que va assegurar que no creu ?en la mala fe?, però va dir que considera que és ?més fàcil xiular un equip que un altre?.

Els de Lossio afronten ara una de les setmanes més dures del curs, amb un doble compromís: aquest vespre, a partir de les vuit, recuperen el partit de la segona jornada contra el Girona B (que es va ajornar per casos de coronavirus), mentre que aquest diumenge a les sis de la tarda visitaran el Xevi Ramon, el camp de la UE?Vilassar de Mar, rival directe en la zona baixa de la taula. Després del viatge al Maresme, els santsencs gaudiran d'un cap de setmana de descans.

Per altra banda, aquesta tarda (a partir de les set) el club celebrarà l'Assemblea General Ordinària anual al Teatre de Sant Medir.