El Sants empata a 0 amb el Valls

La informació ha estat extreta de beteve.cat



Els santsencs han lluitat, però no han trobat porteria, i ara els toca pensar en el duel davant el Santfeliuenc

El Sants ha rebut el Valls al camp de l‘Energia en la segona jornada de la segona fase de la Tercera Divisió, en el grup de la lluita per la permanència. Tots dos equips han buscat sumar els tres punts, ja que en la jornada anterior havien perdut els respectius partits: el Sants davant l'Igualada i el Valls, contra el Figueres. Però no ha estat possible i els dos conjunts han acabat empatant sense gols.
El Sants pateix els darrers minuts de la primera meitat

Els homes entrenats per Tito Lossio han sortit a guanyar. I en els primers minuts ja han tingut una ocasió clara a les botes de Rubi, a passada prèvia d'Ivan. L'equip ha iniciat el duel amb el Valls concentrat i a poc a poc ha anat arribant amb perill a la porteria visitant. Al minut 20, el Sants ho ha tornat a provar amb una canonada de Miguel que tampoc no ha trobat porteria.

El Valls s'ha mostrat més feixuc en el primer tram de partit per arribar amb cert perill a la porteria d'Oriol, però a partir de la mitja hora ha tingut les dues ocasions més clares de la primera meitat, una rematada de cap ben orientada de Chiri que ha marxat fregant el pal i, en la segona, el defensa santsenc Cura ha tret una rematada de tisora de Ramón que pràcticament era gol. Amb empat a 0 s'ha arribat al descans.
Sants i Valls, mateixa tònica a la segona part

La segona part ha començat com els primers 45 minuts sense un dominador clar. Els minuts han transcorregut en un intercanvi d'anades i vingudes amb jugades sense finalització.

El Sants ho ha provat una vegada i una altra mitjançant les arribades de Michu i Guillermo, però sense encert de cara a porteria, potser la més clara un xut llunyà creuat de Gerard Batalla que ha sortit desviat pel pal dret del porter.

Al final, repartiment de punts i el Sants que ja pensa en el partit de la tercera jornada, davant el Santfeliuenc, per seguir somiant en la permanència.

    "Sumar un punt, en la situació que estem i amb els resultats que s'han donat, és bo"

Tito Lossio, entrenador UE Sants



Comentaris

Entrades populars