Empat insuficient (0-0)

La informació ha estat extreta de uesantandreu.cat

Primer Equip

Premsa 09 octubre 2022

El Sant Andreu no ha pogut derrotar el Sants a l'Energia. Els quadribarrats han dominat el partit i han tingut oportunitats, especialment un penal que no ha pogut transformar Arranz, però han marxat amb només un punt.

Els andreuencs han protagonitzat un bon inici de partit, movent la pilota a camp contrari i atacant la defensa del Sants. Casti, de cap, ha tingut la primera (2?), Josu ha xutat una falta per sobre del travesser (15?) i ha topat amb Castello en un xut des de l'interior de l'àrea (18?). El Sant Andreu ha tingut la pilota i el domini contra un rival que esperava, a camp propi, una opció al contracop.

Al minut 25, hi ha hagut la jugada clau de l'encontre. Josu ha controlat una passada vertical d'Aparicio a l'interior de l'àrea i Castello l'ha tumbat. El porter ha vist groga, Josu ha hagut de ser substituït per un fort cop al genoll i Arranz ha fallat el penal al cap de cinc minuts.

Els andreuencs no han pogut transformar la pena màxima i han perdut Josu durant la resta de l'encontre. El Sant Andreu ha continuat treballant, amb paciència. Iker Garcia, Arranz, Pau Morer i Casti han rematat a porteria abans del descans, sense encert.

A la represa, el Sants ha fet un pas endavant i ha trepitjat més terreny de joc visitant. El Sant Andreu s'ha defensat amb contundència i no ha cedit metres, però ha tingut més dificultats per a atacar la defensa blanc-i-verda. Castello ha refusat un tir de Carreón (65?) en la primera acció clara de la segona part.

En els últims minuts, Castello ha salvat el gol d'Albertito en una rematada de cap que ha enviat a córner (82?). El Sant Andreu ha continuat atacant, però no ha pogut generar més perill sobre la porteria local i ha acabat sumant només un punt que deixa els andreuencs tercers, a cinc punts del líder.

Dissabte vinent, el CP San Cristóbal, segon classificat amb deu punts, igual que el Sant Andreu, visitarà el Narcís Sala a les 18:00h.

Fotografies: Judit Andreu - UESA
FITXA TÈCNICA

UE Sants (0): Castello, Cura, Jòdar (Granero, 74?), Caresia (Zakaria, 74?), Cadena, Franco (Hicham, 63?), Iván Garcia, Ubón (Ruiz, 66?), Sergio Paz, Gabaldón (Cuatrecases, 63?) i Rayo

UE Sant Andreu (0): Jaime, Méndez (Pochito, 81?), Aparicio, Casti, Blasco, Guzmán, Iker Garcia (Sergi Vives, 63?), Albertito, Carreón, Josu (Morer, 29?; Martí Alonso, 81?) i Arranz.

Àrbitre: Sr. Enric Bureu Méndez (del. Barcelona), ha amonestat Cadena, Castello, Caresia, Cura i Rayo pels locals i Blasco pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 5 de la Tercera RFEF (Grup V), disputat al camp de l'Energia.