El Sants surt de la cua de la taula en la primera victòria fora de casa

La informació ha estat extreta de Betevé

El conjunt de Borja López ha aconseguit la primera victòria a domicili de la temporada

Redacció Esports | diumenge, 27 de novembre del 2022, a les 14.49

El Sants ha guanyat al camp de la Grama per 1 a 3 en la jornada 12 de la Tercera Divisió RFEF. L'equip santsenc ha aconseguit la primera victòria fora de casa, que els deixa fora de l'últim lloc de la classificació i a un punt de la salvació, amb una actuació destacable del jugador Franco Gonzalez.

El millor inici fins ara

El partit no ha trigat a tenir acció per part del Sants, que ha començat molt millor que en les jornades anteriors. Franco González, que torna després de la sanció per una autoexpulsió contra el Girona B, ha obert el marcador en el minut 7 en una rematada a plaer. En aquest inici s'ha vist una Grama molt desorganitzada que no generava perill. En el minut 15, el mateix jugador santsenc Franco roba dues pilotes consecutives i marca el segon gol del partit. Els santsencs han demostrat una actitud molt bona, lluitant totes les pilotes dividides i sempre buscant la recuperació, però una jugada individual per banda i un rebot de la Grama ha aconseguit retallar distàncies (1-2). La primera part ha finalitzat amb el mateix resultat, ha estat un premi al bon joc del Sants.

Oxigen per lluitar per la salvació

Moments abans de començar la segona part hi ha hagut un moment tens entre la banqueta del Sants i la grada gramenenca, per sort no han arribat a cap situació violenta. Al descans els dos equips han reposat forces per a una segona part amb molta acció. Xuts al pal dels gramenencs i arribades perilloses dels santsencs, sobretot del davanter Franco.

En el temps de descompte, els santsencs han viscut un partit d'infart amb dues ocasions claríssimes de la Grama. Fins i tot el porter gramenenc Manu Martín ha pujat a rematar en un córner. Com que el porter havia marxat de la porteria, el Sants ho ha aprofitat per fer un contraatac. Cuatrecases i Dani Jodar, que ha estat l'autor del gol, han sentenciat el partit per 1 a 3. Amb aquest resultat aconsegueix la primera victòria fora de casa i sortir de l'últim lloc a la classificació, els santsencs veuen la salvació més a prop.