Girona - Sants

Girona F.C. B - U.E. Sants
El partit
Girona F.C. B
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 10 - Temporada 2022/2023) - 13/11/2022 12:00
El proper dia 13 de Novembre a les 12:00 la U.E. Sants afrontarà el desè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra la Girona F.C. B. El partit es disputarà al Camp Municipal de Riudarenes, a Riudarenes, i serà dirigit pel col.legitat Albert Manrique Tomás, assistit per Íria Pujol Colell i Marc Boleda Franco, tots tres del col.legi de Lleida.
Lloc del partit
Camp Municipal de Riudarenes
Carrer Indrustia 4. (Riudarenes)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Albert Manrique Tomás
Arbitre Assistent 1: Íria Pujol Colell
Arbitre Assistent 2: Marc Boleda Franco
El col.legiat Albert Manrique Tomás només ens ha arbitrat un cop, ara fa just un any, en el camp del C.F. Peralada, i un cop com a assistent al 2017. Els seus assistents mai han xiulat al Sants.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Desè partit del Sants de la temporada 2022/2023, després de guanyar al lider i estadísticament el millor equip del país, però sense oblidar que l'ultim mes hem perdut tres partits consecutius, tot i que la setmana passada vam empatar un amistós contra el Sarrià i guanyar el de lliga contra el C.E. Europa. Continuem en zona de descens directe, tot i que empatat a punts amb C.F. Badalona que marca marca la salvació, i que ens supera en la classificació per millor gol average. La zona de la promoció d'ascens la marca el C.F. Pobla Mafumet que te sis punts mes que nosaltres. El líder està a quinze punts i la U.E. Rapitenca, es l'ultim, i li portem tres punts de avantatge. A pesar de la mala situació a la taula duem una mitja de gol i mig per partit, uns tres cada dos partits, i menys en dos ocasions sempre hem marcat. Això ho està fent possible el nostre pichichi Sergi Cadena amb 4 gols, Hicham, Cristian Ubón i Gabaldón amb 2, i Franco, Iván García i Cura amb 1 gol mes cadascun. En aquest punt de la lliga la porteria està repartida fifty-fifty entre Llasera i Castello. Llasera duu 11 gols encaixats en 5 partits, i Castelló 8 en 4. El que suposa una mica mes de dos gols per partit, i que en nou jornades només una vegada no em encaixat cap gol. L'apartat targetes va creixent jornada a jornada, tot i que encara no hi ha cap que hagi de descansar per acumulació:

4 grogues: Cura, Caresia, Marc Rayo
3 grogues: Iván García
2 grogues: Franco, Gabaldón, Castelló, Álex Ruíz, Cristian Ubón, Granero
1 groga: Sergio Paz, Dani Lucea, Borja López (entrenador), Sergi Cadena, Hicham, Nil Hervías
1 vermella: Cristian Ubón

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Girona Futbol Club B
Girona Futbol Club B
Girona Futbol Club B

El filial del Girona F.C. va ser inscrit al 2011 i per raons administratives va acabar a Segona Catalana. Després el club va arribar a un acord amb el C.F. Peralada al juliol del 2017 i el Girona B va a passar a ser Girona C, però al trencar-se la col·laboració al 2019 i va tornar a ser Girona B i fins el dia d'avui. Per tant ha passat per totes les categories entre Segona Catalana i Tercera. Els seus colors son samarreta blanca amb franges verticals vermelles, com els pantalons i les mitges. Els enfrontament entre el Sants i el filial del Girona es venen repetint un parell de cops l'any des de 2014, només en els anys 2018 i 2019 no van disputar cap partit. Han estat deu partits, amb quatre empats i tres victòries per cada equip. El primer partit va ser un Girona 1 - Sants 3 al novembre de 2014 (1), l'ultim partit va ser al gener, al camp del Girona, amb empat a zero (2). Però per trobar l'última victòria santsenca ens hem d'anar fins el setembre 2016 amb un 0 a 2 (3). El Girona està a mitja taula però només duu un punt mes que el Sants amb tres victòries, un empat i cinc derrotes, i duu tres jornades sense conèixer la victòria. Així que si el Sants guanya serà un rival directe mes superat.

web: gironafc.cat
twitter: @GFCAcademia
wikipedia: es.wikipedia.org
Hemeroteca
(1) Resum. Girona B 1 - UE Sants 3 1 Catalana Grup 1 Canal de Youtube Futbol Cat Media (24/11/2014)

Comentaris

Entrades populars