Grama - Sants

F.E. Grama - U.E. Sants
El partit
F.E. Grama
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 12 - Temporada 2022/2023) - 27/11/2022 11:45
El proper dia 27 de Novembre a les 11:45 la U.E. Sants afrontarà el dotzè partit de la temporada 2022/2023 al Grup V de la Tercera RFEF jugant contra la F.E. Grama. El partit es disputarà al Estadi municipal nou de Santa Coloma de Gramanet el conegut com Can Peixauet, a Santa Coloma de Gramanet, i serà dirigit pel col.legitat Alejandro Aguayo Prieto, assistit per Max Elías Van Esso Castellet i Marcos Molina Martínez, tots tres del col.legi de Barcelona1.
Lloc del partit
Estadi nunicipal nou de Santa Coloma de Gramanet Can Peixauet
av. de Can Peixauet, s/n (Santa Coloma de Gramanet)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Alejandro Aguayo Prieto
Arbitre Assistent 1: Max Elías Van Esso Castellet
Arbitre Assistent 2: Marcos Molina Martínez
El col.legiat Alejandro Aguayo Prieto ha arbitrat al Sants un parell de vegades i sempre jugant a fora i contra equips de Hospitalet, però que no ho ha tornat a fer des de el 2019. L'assistent Max Elías Van Esso Castellet també en un parell de vegades i sempre contra la Grama, l'ultim cop el febrer. I Marcos Molina Martínez només una vegada a casa contra l'Hospitalet al 2018.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Dotzè partit del Sants de la temporada 2022/2023, i primera jornada com a cuers de la lliga. Tot i que la classificació està molt ajustada som justos cuers al només haver aconseguit dos victòries en onze partits. Tot i això la salvació està a només un punt. La promoció a nou i el líder, que ja no ho es tant des de que el va guanyar el Sants, està a disset. La setmana passada tampoc vam marcar cap gol, i van dos de seguides, així que continuem amb:

4 gols: Sergi Cadena
2 gols: Hicham, Cristian Ubón i Gabaldón
1 gol: Franco, Iván García i Cura

La setmana pasada va tornar a jugar Pau, així que duu 6 partits i 15 gols encaixats i Castelló 5 partits i 10 gols encaixats.

La jornada passada no vam veure cap tarja així les sancions queden igual que estaven, però en Franco i Cura ja podràn jugar:

5 grogues: Cura
4 grogues: Caresia, Marc Rayo, Franco, Iván García
2 grogues: Álex Ruíz,Sergio Paz, Castelló, Gabaldón, Granero, Cristian Ubón
1 groga: Sergi Cadena, Hicham, Dani Lucea, Nil Hervías, Borja López (entrenador)
1 vermella: Cristian Ubón

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Fundació Esportiva Grama
F.E. Grama
F.E. Grama

La F.E. Grama es fundada el 2 de juliol de 2013 amb el suport de les institucions de la ciutat i amb la ajuda esportiva de absorbir quinze equips, de diferents categories, de la Fundació Privada Escola de Futbol Calella. Així van començar a Quarta Catalana el 2013/2014 on van ser-hi dos temporades i van començar a guanyar campionats fins que a la 2018/2019 van arribar a Tercera. Van baixar a Primera Catalana però van tornar de nou a Tercera on encara hi son. Els seus colors son samarreta blava, pantalons blancs i mitges blaves. Contra el Sants han jugat sis cops, tres victòries pels blaus, dos pels blanc-i-verds i un empat. L'empat va ser aquest febrer que es l'ultima vegada que han jugat (1). La primera vegada que van jugar va guanyar la Grama a Can Pexauet per 3 a 1 (2). La primera victòria santsenca va ser al 2019 per 1 a 0 (3). La curta historia diu que els partits no acaben amb mes de tres gols entre tots dos. En aquest moment de la lliga la F.E. Grama està a mitja taula, amb dos victòries mes que el Sants i un empat menys, es un bon moment per començar a demostrar que volem continuar a Tercera.

web: fegrama.cat
twitter: @fundaciograma
wikipedia: es.wikipedia.org
Hemeroteca
(2) Jornada 4: FE Grama 3-1 UE Sants Grama TV a Youtube (10/09/2018)

Comentaris

Entrades populars