El Vilafranca atropella el Sants

La informació ha estat extreta de Betevé

Els santsencs perden per 0 a 4 contra el Vilafranca i passen a ser cuers del grup cinquè de la Tercera Divisió

Redacció Esports | diumenge, 20 de novembre del 2022, a les 17.13

El Sants ha perdut a casa amb el Vilafranca en la jornada 11 del grup 5 de la Tercera RFEF. Els santsencs tornen a deixar-se tres punts pel camí i queden com a cuers en solitari. Els gols de Toro, Oribe i Alexis, amb un doblet, han sentenciat els de Borja López, que ha acabat molt tocat.
Primera part insuficient del Sants

El Vilafranca ha avisat d'hora, al minut 13, amb una rematada al pal de Sergi Escofet. Tot seguit, al 15, Alexis Garcia ha fet el primer gol després d'una bona jugada de Lucas per banda esquerra. En la jugada següent, Alfons ha pogut fer el segon quan Pau Llasera no era sota pals. L'única ocasió del Sants ha arribat en un un contra un de Cristian Ubón, però ha arribat molt forçat i Pablo ha tret la pilota sense problemes.

Al minut 25, Pau Llasera ha impedit el gol d'Oribe amb una gran aturada. La primera part ha transcorregut amb el Vilafranca còmode i el Sants inofensiu. Ja a les acaballes, Alexis ha repetit per posar el 0-2 al marcador (minut 42). Encara ha pogut fer el tercer amb un xut des de la frontal que ha marxat per sobre el travesser. Al descans, el Sants s'ha vist amb dos gols per remuntar.

Col·leció d'errors imperdonables

La segona part ha començat igual que la primera, amb el Vilafranca atacant. Alexis ha deixat Toro sol davant el porter, però el xut ha marxat fora (minut 51). El mateix Toro ha fet el tercer cinc minuts més tard, amb una bona vaselina després d'un altre error en el rebuig. No ha estat el dia de Pau Llasera i ha regalat el quart a Oribe amb una pèrdua dins l'àrea. 0-4 al minut 64. En els últims minuts, el Sants s'ha apropat tímidament a l'àrea amb ocasions de Marc Granero i un Hycham, que ho ha intentat sense èxit.

Amb aquest resultat, el Sants queda cuer amb només nou punts. El Vilafranca, que en tenia vuit, ara en suma 11 i s'allunya dels santsencs. Borja López, l'entrenador dels verd-i-blancs, ha assumit la responsabilitat i ha qualificat el partit de "vergonya absoluta".