El Sants empata a zero en un bon partit dels de Borja López

La informació ha estat extreta de Betevé

Els santsencs i el Peralada es reparteixen els punts a l'Energia

Redacció Esports | diumenge, 18 de desembre del 2022, a les 17.26

El Sants i el Peralada han empata a zero en l'últim partit de l'any i que posa punt final a la primera volta. Els santsencs marxen de vacances de Nadal sense poder sortir de la part de la classificació.
Avorriment i polèmica fins al descans

Primera part poc agraïda per a l'espectador. Ni Sants ni Peralada han generat res fins que, al minut 35, ha aparegut la polèmica: gol de Cristian Ubon, que l'àrbitre, després de donar-lo per vàlid, ha anul·lat. Després d'aquesta acció, hi ha hagut tensió i alguna picabaralla, que s'han resolt amb repartiment de grogues. Al descans, poca cosa i 0 a 0.

Poc premi per a un molt bon Sants

El partit s'ha reprès amb un Sants diferent i la primera ocasió clara no ha trigat a arribar. Al 50, Pau Carecías ha fallat després que Franco Ezequiel l'hagi deixat sol davant el porter. Quinze minuts després, els mateixos protagonistes i el mateix desenllaç. La pilota s'ha passejat per l'àrea, però Pau no ha arribat a tocar-la. Ja a la recta final, gran jugada de Gabaldón per banda dreta que ha pogut culminar Franco, però el defensa s'ha anticipat de forma providencial. A quatre minuts per al final, Alan Baró ha vist la vermella per una falta quan Franco marxava sol.

No ho ha merescut, però l'equip de Borja López s'ha deixat uns altres dos punts. Amb aquest resultat, el Sants es queda amb 15 punts, a cavall entre el descens i la primera posició de la salvació. De cara a la segona meitat de temporada, l'equip haurà de treballar per poder assolir la permanència.

"Estic molt content amb el partit que han fet els meus jugadors."