El Sants assalta Ca n'Anglada i suma tres punts d'or davant el San Cristóbal

La informació ha estat extreta de Betevé

Els santsencs es converteixen en el primer equip que guanya a Ca n'Anglada després de capgirar el marcador

Redacció Esports | diumenge, 22 de gener del 2023, a les 18.36

El Sants ha guanyat per 1 a 2 en la jornada 18 de la Tercera RFEF al camp del San Cristóbal, el tercer classificat. Ningú no hi havia sumat els tres punts des de l'inici de Lliga, i els gols de Cuatrecases i Hycham han permès sumar una victòria de mèrit contra un rival de molta entitat.

Qui perdona ho acaba pagant

El Sants ha sortit a jugar amb la voluntat d'allargar la bona ratxa de l'equip, que sumava nou punts dels últims 18 en joc. Només començar, els de Borja López han posat la por al cos al San Cristóbal amb una bona jugada que ha acabat a la creueta després del xut de Hycham. En el rebuig, Cuatrecases ha forçat la intervenció de Varo per impedir el gol. Encara no havia passat un quart d'hora i Gabaldón ha tornat a intentar-ho, aquest cop amb un xut que ha sortit fregant el pal.

Els santsencs han perdonat el gol en tres ocasions, i el futbol no sempre és just. Al minut 18, penal de Gabaldón sobre Tom que ha transformat Sierra per posar l'1 a 0. El Sants ha vist com el rival s'avançava en la primera jugada d'atac amb cara i ulls. A partir d'aquí, domini dels egarencs, que no han concedit res darrere i han començat a crear perill davant. A la mitja part, victòria per la mínima per al San Cristóbal amb sensació de poc premi pel Sants.

Remuntada, defensa i més lluny del descens

A la represa, i sense incomodar gaire la defensa blanc-i-blava, el Sants s'ha trobat amb el premi: penal sobre Gabaldón que Pol Cuatrecases ha transformat en l'empat. Minut 52 i el partit ha quedat igualat. Cinc minuts més tard, el mateix Cuatrecases ha robat la cartera al central internacional per Andorra, Max Llovera, i l'ha donat a Hycham, que ha marcat a plaer. El Sants ha remuntat en un tres i no res.

Els de Borja López han defensat l'àrea resistint un setge que ha durat més de mitja hora. Gràcies a les aturades de Guillem Castelló, una amb de molt mèrit a Sanku, s'han endut els tres punts de Terrassa. Els santsencs són el primer equip que guanya el San Cristóbal al municipal de Ca n'Anglada. Els verd-i-negres sumen 21 punts i de mica en mica van deixant enrere la zona perillosa de la classificació.