TG: Vadillo (min. 2), Cesc (min. 74), Aleix (min. 89).

3-0 Cristian Ubón (min. 50).
3-1 Edgar (min. 51).
3-2 Yann (min. 72).

Crònica:

El Sants ha solucionat el partit en deu minuts, però ha acabat patint tota la segona part. En la primera jugada del Sants Gabaldón s'interna a l'àrea i el defensa decideix travar-lo de la samarreta. L'arbitre ha esperat si el xut de Gabaldón acabava en gol, però com ha anat fora ha assenyalat penal. L'ha xutat Cristian Ubón fent el primer gol en el minut dos. Un parell de jugades mes tard, bona pilota llarga que controla Franco, dribla un parell de defenses i el porter visitant salva el xut, però el rebot li cau a Pau que seguia la jugada i marca el segon en el minut vuit. A partir de llavors el Sants ha esperat a la Rapitenca que ha tingut tots els xuts, sense gaire perill, i tota la possessió del món. En la primera part, Franco ha tingut una nova oportunitat i de nou el porter li ha tornat a parar.

La segona part començava com havia acabat la primera, la pilota era de la Rapitenca i els seus xuts no generaven gaire neguit. En el minut cinquanta, una falta a favor del Sants, llunyana, d'aquelles que es centren a l'àrea, en Cristian Ubón ha decidit xutar a porta. El xut arran de pal i la badada del porter de la Rapitenca han fet pujar el tercer gol. Tot just un minut mes tard, els rapitencs han fet el 3 a 1, i han decidit canviar la tàctica per la de perduts al riu, i han començat a xutar a la mínima oportunitat. El Sants en canvi ha decidit donar un pas enrere. En Castelló para, i molt, i avui ha tingut molta feina, però de tant xutar alguna entra i així ha arribat el segon dels rapitencs, i quedaven divuit minuts. El Sants ha volgut sortir però en futbol un cop has fet un pas enrere es complicat i la Rapitenca ha fet l'impossible per aconseguir l'empat, però el marcador ja no s'ha mogut.

El pitjor del partit es la sensació que hem tingut sort de jugar contra l'ultim però que la mateixa situació en qualsevol dels partits que queden acabarem perdent. En positiu es que ha tornat a jugar l'Àxel Subías. que portem cinc jornades sense conèixer la derrota, i que els marcadors ens han estat favorables i hem pujat un parell de posicions.