Sants i Muntanyesa empaten amb un final de partit increïble

La informació ha estat extreta de Betevé



Sants i Muntanyesa empaten amb un final de partit increïble

Dos penals en el temps afegit decideixen l'enfrontament

David Bertran | diumenge, 5 de març del 2023, a les 17.09

El Sants i el Muntanyesa han empatat a 1 al camp de l'Energia. Els de Nou Barris s'han avançat a l'inici de partit amb un gol de Dimas i no ha estat fins al temps afegit que Ubón, de penal, ha empatat. Velillas, en el darrer minut de partit, hauria pogut donar la victòria al seu equip amb un altre penal, però el santsenc Guillem Castelló ha aturat.

Gol matiner i poca cosa més

El Muntanyesa ha començat molt bé i Dimas Delgado ha obert la llauna amb una rematada dins l'àrea després d'una centrada de Múrcia. El Sants l'ha tingut amb Marc Granero. Els homes entrenats per Raúl Paje han creat perill per la banda dreta malgrat que avui no jugava Pedro Bilbao de titular. De mica en mica, però, els locals s'han estirat i Sergi Cadena ha estat a punt d'empatar en un xut llunyà.

Qui perdona ho acaba pagant

La segona part ha començat amb el Muntanyesa creant perill amb un xut d'Éric Jiménez El partit ha entrat en fase tranquil·la sense perill per cap dels dos equips fins que en el minut 70, una rematada de Fábio de cap ha fet lluir el porter Guillem Castelló, quan el davanter de l'equip de Nou Barris ja celebrava el gol. Una centrada de David Cura i rematada Iván García ha estat la rèplica sense èxit del Sants. En el minut 84 una internada de Pedro Bilbao, que ha sortit a la segona part, ha posat una pilota a Éric Jiménez, que ha xutat fora per molt poc. Una centrada de Velillas ha posat una pilota a Moyano, però el capità no ha estat encertat. El Sants ha intentat general perill, i finalment, en una jugada al darrer minut de partit, l'àrbitre ha xiulat penal per mans dins l'àrea i Cristian Ubón ha marcat de penal en el temps afegit. Quan semblava que el partit acabaria amb empat, l'àrbitre ha xiulat penal a favor del Muntanyesa per una falta a Ronald dins l'àrea. El pitxitxi de la categoria, Fernando Velillas, ha estat l'encarregat de llançar-lo i Guillem Castelló l'ha aturat. El Muntanyesa ha tornat a demanar mans en una nova jugada dins l'àrea, però finalment el partit ha acabat amb empat.

Les valoracions de Borja López i Raúl Paje



El partit íntegre

Comentaris

Entrades populars