Sants - Montañesa

U.E. Sants - C.F. Montañesa
El partit
U.E. Sants
C.F. Montañesa
Tercera RFEF Grup V (Jornada 23 - Temporada 2022/2023) - 05/03/2023 12:30
El proper dia 5 de març a les 12:30 la U.E. Sants afrontarà el vint-i-tresè partit de la temporada 2022/2023, al Grup V de la Tercera RFEF, jugant contra el C.F. Montañesa. El partit es disputarà al Camp de L'Energia, i serà dirigit pel col.legitat Víctor Manuel Sánchez Rico, assistit per Alejandro Fernández Ruiz i Iván Ramos Muñoz, tots tres del col.legi del Baix llobregat.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Víctor Manuel Sánchez Rico
Arbitre Assistent 1: Alejandro Fernández Ruiz
Arbitre Assistent 2: Iván Ramos Muñoz
El col.legiat Víctor Manuel Sánchez Rico ha arbitrat el Sants com a mínim un cop en totes les temporades que fa que estem a Tercera de nou, l'últim cop la primera jornada d'aquesta mateixa temporada, el 11 de setembre passat. L'assistent Alejandro Fernández Ruiz va estar per primer cop a un partit de Primera Catalana al 2017, i en diversos partits la temporada passada, l'últim ara faràs un any. L'altre assistent, Iván Ramos Muñoz, només ha xiulat un partit dels blanc-i-verds i amb el mateix principal que en aquest partit. Això va passar al maig de 2021.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Vint-i-tresè partit del Sants de la temporada 2022/2023, 5 victòries 6 empats i 11 derotes, i al igual que a la primera volta estem passant per la situació mes negativa de resultats, contra els mateixos equips, Sant Andreu, Hospitalet i Vilassar, i encara ens faltaria Montañesa, Europa, Girona o Vilafranca. La diferencia amb aquells partits de la primera volta es que al menys fèiem gols a favor, i si el partit es capgirava, com va passar amb l'Europa, podries treure alguna cosa de positiva, però sense fer-ne gols... es complicat. La nostre sort es que Rapitenca, Badalona, Vilassar o Vilafranca, que van per darrera nostre, ho estan fent igual de malament. Es molt complicat arribats a aquest punt fer un gir a la dinàmica i menys quan els següents rivals son la Montañesa, quart, o l'Europa líder indiscutit tota la temporada, però de no fer-ho ens juguem arribar al últim mes de competició en zona de descens i jugant contra d'altres equips en situació similar, i amb l'aigua al coll. Ara el descens el marca el C.F. Badalona a dos punts, com la jornada passada però amb un partit menys per disputar. Igualment el Vilafranca està entre santsencs i badalonins a un punt de cadascú. La promoció d'ascens la marca el C.E Hospitalet a quinze punts. El líder, el C.E Europa, va perdre el seu quart partit de la temporada i per tant continua a vint-i-cinc punts del Sants, però com ja només queden vint-i-quatre punts per disputar ja no podem guanyar la lliga. El màxim que podem aspiar, matemàticament, es a quedar segons. Portem quatre jornades consecutives sense veure porta, per tant els golejadors continuen així:

4 gols: Sergi Cadena, Cristian Ubón
3 gols: Franco, Hicham i Pol
2 gols: Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura i Dani

Castelló va encaixar tres nous gols l'ultima jornada, dotze en els cinc últims partits, per tant duu 27 gols encaixats en 16 partits, un gol cada 63 minuts. En Llasera no juga des de novembre passat, i continua amb els seus 15 gols en 6 partits, mes de dos gols per partit que ha jugat.

L'ultima jornada curiosament no es va mostrar cap tarja, i per tant les targes continuen igual:

8 grogues: Cura
7 grogues: Iván García
6 grogues: Marc Rayo, Caresia
4 grogues: Franco, Granero, Gabaldón, Cristian Ubón, Sergi Cadena
3 grogues: Castelló,Sergio Paz, Álex Ruíz
2 grogues: Hicham, Borja López (entrenador)
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías, Pol
1 vermella: Cristian Ubón, Dani Jodar

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Club de Fútbol Montañesa
Club de Fútbol Montañesa
Club de Fútbol Montañesa

Era el final del 1926 quan es llicenciaven els germans Carreras i en Juan Carreras, amb uns quants amics mes, fundaria un equip de futbol. Aquest jugaria a la Obra de Educación y Descanso fins l'any 1955 quan ingressa en la Federación Catalana de Fútbol. La major part de temporades ha jugat a categories regionals, fins que a la temporada 2009/2010 va pujar a Tercera. A partir de llavors porta combinant Tercera i Primera Catalana. Els seus colors es tot negre i a la samarreta franges verticals grogues. Sants i Montañesa s'han trobat una vintena de vegades amb força igualtat en els resultats, però aquesta temporada les seves trajectòries son oposades. La Montañesa es quarta amb 10 victòries 7 empats i 5 derrotes, números que son la cara i la creu comparats amb els del Sants.  El partit de la primera volta el va perdre el Sants per 2 a 0 (1). Els últims tres partits jugats amb el Sants com a local han acabat amb el mateix resultat, empat a un gol. Un de lliga al 2021 a l'Energia (2) amb gol de Joan Verdú per empatar en l'ultim suspir, un amistós al 2011 a la Bàscula (3) i un altre a la Magoria al 2009 però de lliga (4). Vist el moment pel que estem passant un altre empat a un no estaria malament, però necessitem guanyar per no entrar en descens i la Montañesa necessita guanyar per no sortir de les places de promoció d'ascens, que estan molt disputades, tot molt complicat, però en les vuit jornades que resten no sembla que res serà fàcil.

Comentaris

Entrades populars