U.E. Sants - C.F. Montañesa

U.E. Sants - C.F. Montañesa
El partit
U.E. Sants, 1 - C.F. Montañesa, 1

Tercera RFEF Grup V (Jornada 23 - Temporada 2022/2023)
Data: 05/03/2023 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Víctor Manuel Sánchez Rico. Alejandro Fernández Ruiz i Iván Ramos Muñoz.
Les dades

U.E. Sants: Castelló; Granero (Cristian Ubón), Marc Rayo (Tébar), Álex Ruíz, Dani Lucea, Cura; Pol (Iván García (Hicham)), Sergi Cadena, Gabaldón; Franco i Caresia (Sergio Paz).
Suplents: Llasera i Didac Fernández.

Canvis:
Entra Iván García per Pol (min. 58).
Entra Sergio Paz per Caresia (min. 58).
Entra Cristian Ubón per Granero (min. 68).
Entra Tébar per Marc Rayo (min. 68).
Entra Hicham per Iván García (min. 78).
Sancions:
TG: Álex Ruíz (min. 57), Iván García (min. 77).


C.F. Montañesa: Mourin; Abdoul (Marc Muñoz), Moyano, Joel, Javi Murcia (Linares); Eric Ruiz, Dimas; Suaibo (Pedro Bilbao), Velillas, Éric Jiménez (Roland) i Fabio (Miguel).
Suplents: Aragón i Marçal.

Canvis:
Entra Marc Muñoz per Abdoul (min. 63).
Entra Pedro Bilbao per Suaibo (min. 63).
Entra Linares per Javi Murcia (min. 78).
Entra Miguel per Fabio (min. 78).
Entra Roland per Éric Jiménez (min. 85).
Sancions:
TG: Abdoul (min. 23), Javi Murcia (min. 30), Miguel (min. 90).


Gols:
0-1 Dimas (min. 5).
1-1 Cristian Ubón (p.) (min. 90+1).


Crònica:

Avui el futbol ha repetit una lliçó que equips amb milers de partits a les esquenes deurien de tindre en el seu ADN: Si estàs guanyant per un resultat ajustat i perds el temps, tens moltes possibilitats de perdre el que has aconseguit.

Això es el que li ha passat avui a la Montañesa. He arribat amb el partit començat i el Sants ja perdia 0 a 1. El joc que he vist per part dels de Nou barris era de aprofita si havia algun xut si es donava l'ocasió, però principalment intentar que el partit passes, ja fos retardant les sacades de porta, treien la pols a la pilota, trigar el màxim de temps en els canvis.... Per la seva banda el Sants com es habitual, un Castelló que fa guanyar partits amb les seves aturades, una bona defensa, un mig del camp desaparegut, i ja fos Franco, Iván Garcia (que s'ha lesionat quan duia vint minuts al camp), Hicham o Pau a buscar-se la vida. 

Així hem arribat els últims cinc minuts, els d'afegit, quan el joc s'havia convertit en un anar i tornar, l'àrbitre ha assenyalat unes mans dins de l'àrea de la Montañesa. Ubón amb molta sang freda ha posat l'empat en el marcador. Ha centrat la Montañesa, han penjat la pilota i quan aquesta ha arribat a l'àrea s'ha assenyalat un penal sobre Roland Garros que feia poc havia sortit. Els de la banda ens hem encomanat a tots els àngels blanc-i-verds i l'equip al saber fer d'en Castello. Així aquest ha rebutjat el penal i el posterior xut ha anat fora. Ha tret de porta Castelló i ha recuperat la pilota la Montañesa, que ha muntat un contraatac i en la centrada del mateix han demanat un nou penal, però l'arbitre ha donat corner. S'ha tret el corner i el partit ha acabat.

Així amb molta sort hem tret alguna cosa positiva d'un partit complicat, i la sort ha continuat perque només Sants i Tona han tret un resultat positiu dels de la meitat de la taula cap a vall. Petit coixí per anar la setmana que ve a casa del líder.

Comentaris

Entrades populars