El Sants empata a Tona i es complica la permanència

La informació ha estat extreta de Betevé


El Sants empata a Tona i es complica la permanència

L'equip de Borja López té la salvació a quatre punts quan li resten sis per jugar

Redacció Esports | divendres, 7 d'abril del 2023, a les 19.40

El Sants no ha pogut passar de l'empat a 1 al camp del Tona tot i avançar-se ben aviat gràcies al gol de penal d'Àlex Ruiz. Amb aquest resultat, l'equip de Borja López té la salvació a quatre punts quan només li resten sis per jugar-se. A més a més, l'equip que marca la permanència, el Vilafranca, li té guanyada la diferència de gols particulars al Sants gràcies al 0 a 4 que van aconseguir a l'Energia i al 3 a 2 de Vilafranca.

Dos gols a pilota aturada al Municipal de Tona

L'equip santsenc ha iniciat bé el partit i ha aconseguit avançar-se ben d'hora. Al minut 12, Àlex Ruiz no ha fallat des del punt de penal i ha fet pujar el 0 a 1. Tot i això, Dan Coll, a la mitja hora de joc, ha empatat per als osonencs amb una gran rematada de cap després d'un córner. El marcador no s'ha mogut més i els dos equips s'han repartit els punts.

El Sants, pendent del Vilafranca

Els números del Sants per mantenir-se a Tercera Federació impliquen guanyar els dos partits que els hi resten (davant de la Pobla de Mafumet i del Peralada) i esperar que el Vilafranca perdi un i empati un altre dels que ha de jugar (contra Sant Andreu i L'Hospitalet). Amb dos empats, el Vilafranca es mantindria per la diferència de gols particular. Els de Borja López ho tenen complicat, però l'entitat dels rivals dels del Penedès podria ajudar. Això sí, els verd-i-blancs han de sumar el sis punts per tenir opcions.

Comentaris

Entrades populars