El Sants s'acomiada de Tercera amb un empat contra el Peralada

La informació ha estat extreta de Betevé

Els de Borja López han posat les coses difícils a un Peralada molt ofensiu

Redacció Esports | diumenge, 23 d'abril del 2023, a les 16.35

El Sants diu adeu a la Tercera Federació amb un empat a 0 camp del Peralada, equip que està classificat per al play-off d'ascens des de fa dues jornades. Els santsencs, però, tot i endur-se un punt de Peralada, acaba la Lliga com a cuers.
La pilota no vol entrar

Tant el Sants com el Peralada han disposat d'ocasions per fer gol durant els primers 45 minuts, però cap dels dos equips ha estat capaç d'obrir la llauna. Pol Cuatrecases ha estat a punt d'obrir el marcador al minut 6 i avançar el conjunt santsenc, però el porter de l'equip empordanès David Aroca li ha negat el gol. L'ocasió més clara dels santsencs, però, l'ha tinguda Sergi Cadena, que ha estat a punt de fer el 0 a 1 al minut 36.
Mateix guió de partit a la segona meitat

El resultat del partit no afectava de cap manera ni el Sants ni el Peralada, que veia com la victòria de l'Hospitalet el faria acabar cinquè. Els empordanesos, però, han lluitat de valent per guanyar el partit. Els locals han disposat de diverses ocasions per fer l'1 a 0, però no han acabat d'estar afinats de cara a porteria. Finalment, l'últim partit del Sants a la Tercera Federació ha acabat en empat.