La Pobla s'imposa a la UE Sants en l'últim partit com a visitant (1-2)

La informació ha estat extreta de infocamp.cat

Els gols de Luiz i Dani García donen la victòria al filial grana

Els capitans de la UE Sants i del CF Pobla de Mafumet, abans de començar el partit al Camp de l'Energia CF POBLA DE MAFUMET

Esports Redacció Infocamp

Diumenge, 16 abril 2023 19:06

El CF Pobla de Mafumet ha vençut la UE Sants en el partit disputat aquesta tarda al camp de l'Energia (1-2), l'últim de la temporada com a visitant.

A la primera part, la Pobla ha tingut diverses arribades a la porteria de la UE Sants. En una d'elles, al minut 25, l'àrbitre ha anul·lat un gol de Quirós per fora de joc del jugador visitant. Però, al minut 30', Luiz ha avançat al filial grana, després de rematar un bon xut creuat (0-1). Amb aquest marcador s'arribava al descans.

Ja a la represa, el jugador de la UE Sants, Sergi Cadena, aconseguia empatar després d'aprofitar una segona jugada (1-1). El CF Pobla de Mafumet no renunciava al partit i, al minut 68, Dani García feia pujar el segon gol, que acabaria sent el definitiu (1-2).

Després d'aquesta victòria, el CF Pobla de Mafumet se situa setè classificat del grup V de la Tercera Divisió, amb 43 punts.