Tona - Sants

U.E. Tona - U.E. Sants
El partit
U.E. Tona
U.E. Sants
Tercera RFEF Grup V (Jornada 28 - Temporada 2022/2023) - 07/04/2023 11:45
El proper dia 7 d'abril a les 11:45 la U.E. Sants afrontarà el vint-i-vuitè partit de la temporada 2022/2023, al Grup V de la Tercera RFEF, jugant contra la U.E. Tona. El partit es disputarà al Camp de futbol ZEM de Tona, a Tona, i serà dirigit pel col.legitat Ángel Berjaga Ruz, assistit per José Antonio Berjaga Ruz i Marc Boada Barcelona, tots tres del col.legi de Girona.
Lloc del partit
Camp de futbol ZEM de Tona
Jaume Balmes, 61 (Tona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Ángel Berjaga Ruz
Arbitre Assistent 1: José Antonio Berjaga Ruz
Arbitre Assistent 2: Marc Boada Barcelona
El col.legiat Ángel Berjaga Ruz només ens ha arbitrat un cop, la passada jornada 3, també amb el seu germà José Antonio. Aquest es un habitual a les bandes des de 2018. I l'altre assistent Marc Boada Barcelona només ha estat a la banda d'un partit del Sants un parell de vegades i de l'últim cop fa gairebé dos anys.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

Vint-i-vuitè partit del Sants de la temporada 2022/2023, 5 victòries 7 empats i 15 derrotes, continuem penúltims i amb poques opcions de mantindre la categoria esportivament, i que gairebé segur perdrem quan s'apliquin els descensos de Segona Federació. La jornada passada vam fer un bon partit, van treballar molt, però errades claus que no ens podem permetre van fer que perdéssim de nou per 2 a 3, per segon partit consecutiu.
Ara tot son càlculs matemàtics i dependre d'un bon grapat de resultats aliens. Queden nou punts per disputar. El Sants ha de fer entre quatre i nou punts per sortir del pou, i esperar que Vilassar, Rapitenca, Vilafranca, Badalona, Tona i Grama perdin els tres partits que queden. Hem de jugar contra Tona, que encara pot perdre la categoria, Pobla de Mafumet en zona mitja i Peralada que lluita per jugar la promoció d'ascens. Però tot depèn de:

-Vilassar de Mar. Està un punt per darrera nostre i necessita de cinc a nou punts per salvar-se, i un munt de caramboles. Juga contra Europa el líder, amb només dos punts d'avantatge sobre el segon, i contra la Muntañesa i Girona, que tenen poques possibilitats, però alguna, de jugar la promoció d'ascens
-Rapitenca: Va un punt per sobre nostre, però en cas d'empat ens passa per davant. Amb dos punts mes que el Vilafranca ja sortiria de la zona de descens i dependria d'ell mateix. Juga contra la Pobla de Mafumet i Peralada, com nosaltres i Castelldefels, lluny de la promoció d'ascens i que matemàticament ja no pot perdre la categoria.
-Vilafranca: Va quatre punt per sobre nostre, però en cas d'empat ens passa per davant. Guanyant els tres partits està salvat. Juga contra el Badalona, i si el guanya posarà a un equip mes entre ell i el descens, però també ha de jugar contra el Sant Andreu, segon lluitant perquè a la mínima errada del líder prendre-li la plaça i l'Hospi que es juga la promoció d'ascens, així que ho te força complicat per guanyar-ho tot.
-Badalona: Va set punt per sobre nostre, i si puntua en cap dels tres partits, sembla que per molt be que ho faci els Sants ens veurem afectats pels descensos compensats. Necessita treure uns sis punts per no perdre la categoria, i juga contra Vilafranca, amb qui es disputa el poder perdre la categoria i amb la Grama i Tona, amb qui es juga que qui quedi mes avall de tots tres pot perdre la categoria per descensos compensats.
-Tona, que si nosaltres ho guanyem tot i ells ho perden tot pot ser l'avancem, i que lluitarà aquestes tres jornades per quedar lo mes a dalt possible per evitar els perills dels descensos.
-Grama. Deuria de perdre els tres partits i la Rapitenca guanyar-los tots per perdre la categoria. Com el Tona i el Badalona ha de fer números per no veure's afectat pels descensos.

Des de la setmana passada tenim també confirmada la baixa de Franco, una mes, per tant ens quedem amb onze jugadors de camp del primer equip, mes dos porters, i la resta hauran de ser juvenils. La jornada passada vam fer dos gols, un altre cop Sergi Cadena i un altre de Sergio Paz, per tant els golejadors queden així:

6 gols: Sergi Cadena
5 gols: Cristian Ubón
3 gols: Franco, Hicham i Pol
2 gols: Gabaldón
1 gol: Iván García, Cura i Dani, Álex Ruiz i Sergio Paz

La jornada passada el titular a la porteria va a tornar a ser en Pau, després de molts mesos a la banqueta, amb aquest ja en suma 7 partits jugats, i va encaixar tres gols, així que en suma 18 i la mitja es d'un gol encaixat cada 35 minuts. En Castellò es queda amb els seus 35 gols encaixats en 19 partits, un gol cada 48 minuts.

L'ultima jornada només Marc Rayo va veure una tarja i no tindrem cap baixa per sancions. Així les targes continuen així:

9 grogues: Cura
8 grogues: Iván García i Marc Rayo
6 grogues: Caresia
5 grogues: Sergio Paz, Álex Ruíz i Gabaldón
4 grogues: Franco, Granero, Cristian Ubón, Sergi Cadena i Borja López (entrenador)
3 grogues: Castelló
2 grogues: Hicham
1 groga: Dani Lucea, Nil Hervías i Pol
1 vermella: Cristian Ubón i Dani Jodar

web: uesants.cat
twitter: @uesants
wikipedia: ca.wikipedia.org
El rival
Unió Esportiva Tona
U.E. Tona
U.E. Tona

La U.E. Tona va ser federada al 1956, però ja hi han registres de partits a la població al 1913 i un partit del 15 de maig de 1923 disputat per un F.C. Tona contra el F.C. Seva. Els seus colors son samarreta groga amb franges verticals vermelles, pantaló blau i mitges o a franges o vermelles. Tot i l'antiguitat del club, han coincidit poques vegades amb el Sants, i gairebé sempre amb resultat favorable els santsencs. El partit de la primera volta va ser un empat a 1 (1), remuntant un gol en contra i amb un jugador menys. El Sants, en lliga, només ha jugat dos cops en el camp del Tona, i totes dues al 2016, sent cada una de una temporada diferent. Una va acabar amb victòria (2) i l'altre amb derrota (3). El Sants necessite fer els nou punts possibles i esperar a veure que fan els demès, així que ha de començar pel Tona que necessita puntuar en aquestes tres jornades per evitar ensurts i perdre la categoria de manera directa, que sembla complicat, o pels descensos compensats.

web: uetona.cat
twitter: @FundacioUETona
Hemeroteca
(3) Tona-Sants 4-3 El mundo deportivo (pàg. 35) (12/12/2016)

Comentaris

Entrades populars