0-1 Luiz (min. 30).
1-1 Sergi Cadena (min. 48).
1-2 Dani García (min. 68).

Crònica:

Abans de començar el partit els santsencs ja sabíem que havíem perdut la categoria i que aquest serà en un temps, l'últim partit del Sants a casa a Tercera, perquè també tenim clar que hi tornarem. I al final de la jornada, s'ha confirmat que tots els implicats en el descens, Vilassar, Rapitenca i Vilafranca havien  guanyat els seus respectius partits. Vilassar contra el líder i Vilafranca contra el segon. El Badalona ha empatat i el Tona ha perdut i patiran una mica mes l'última jornada. Per tant el Sants no ha perdut simplement la categoria, sinó que faci el que faci en l'última jornada, quedarà l'últim.

El partit no ha tingut ni historia ni ha estat entretingut. Deu minuts per veure el primer xut entre pals, cinc mes per veure el segon, una altres cinc per veure el tercer, altres cinc per veure una jugada que ha acabat en fora de joc, sinó hagués estat el primer gol. I en el minut trenta, el 1 a 0. Tot això per part de la Pobla que ha dominat però ha atac poc. D'aquí fins a la segona part res mes. La segona ha començat amb un Sants endollat que ha fet l'empat en el minut quarta-vuit. Ha durat cinc minuts i hem tornat a la dinàmica de la primera part, però sense xuts entre pals, excepte el segon de la Pobla en el seixanta-vuit. I fins al final res mes.

Hi ha moltes raons per les quals acabarem últims en aquesta temporada, però les que es poden quantificar es que encaixem uns dos gols per partit, el qual ens obliga a fer-ne com a mínim tres per guanyar i amb sort en fem un per partit. Que no hem guanyat un partit des de gener. I que en els partits que eren claus en la recta final com Vilassar, Badalona o Vilafranca els vam perdre, i en el cas d'aquest últim com en el de la Grama, també jugat en aquesta recta final, els vam perdre després d'empatar el partit a dos gols. I entre les que no es poden quantificar el clar exemple son les dos ultimes alineacions, on no hi ha cap davanter, i on només tretze dels dinou jugadors convocats son del primer equip.

La salvació esportiva era complicada i l'administrativa, amb els descensos compensats, era gairebé segura, així que la temporada vinent estrenarem la nova categoria de la Superlliga Catalana. Han estat cinc emocionant anys a Tercera. Hi tornarem!.