Un Sants descendit perd en el seu últim partit com a local

La informació ha estat extreta de Betevé

Els santsencs han perdut per 1 a 2 contra la Pobla de Mafumet

Redacció Esports | diumenge, 16 d'abril del 2023, a les 19.37

El Sants ha perdut per 1 a 2 al camp de l'Energia contra la Pobla de Mafumet. L'equip que dirigeix Borja López ha jugat l'enfrontament sabent que les seves possibilitats de salvar la categoria eren inexistents i tot i els esforços, els barcelonins no han aconseguit puntuar.

El Sants no arrenca

Els santsencs han jugat l'últim partit a casa de la temporada i el penúltim a la Tercera RFEF. El conjunt barceloní ha estat molt apagat durant tota la primera part i la Pobla de Mafumet ha dominat de manera clara els primers 45 minuts. Al minut 10, Luiz ha tingut una gran ocasió per avançar els tarragonins i només un minut més tard, a l'11, el mateix Luiz ha tornat a tenir l'oportunitat d'avançar l'equip al marcador.

El Sants no ha reaccionat als atacs de la Pobla i al minut 30 ha rebut el primer gol, obra de Luiz, molt actiu en fase ofensiva durant tot el partit. La Pobla de Mafumet hauria pogut augmentar la distància al marcador més d'un cop, però el resultat no ha tingut cap altre canvi abans de la mitja part.

L'esforç del Sants no té recompensa

Els de Borja López han començat la segona part amb una mentalitat totalment diferent a la de la primera, ja que al minut 48 els santsencs ja han aconseguit empatar el partit amb un gol de Cadena. Els santsencs s'han esperonat amb el gol i han apujat el ritme per aconseguir remuntar el partit. El conjunt visitant, però, ha posat fi a la il·lusió del Sants quan Dani ha fet l'1 a 2 al minut 69. La Pobla de Mafumet ha tingut diverses oportunitats per fer-ne el tercer i al minut 79 el conjunt tarragoní ha enviat una pilota al pal. Amb aquesta derrota el Sants continua cuer a la lliga.