El CF Lloret segueix liderant la Lliga Elit després de guanyar el Sants (1-3)

La informació ha estat extreta de novaradiolloret.org

Per Maria Joancomartí     25 de setembre de 2023

A la Segona Catalana, la Juve Lloret segueix invicte i se situa en segon lloc, empatada a punts amb el Fornells.

El Club de Futbol Lloret continuarà liderant la classificació de la Lliga Elit, una setmana més, després d'aconseguir la segona victòria de la temporada. Va ser per 1-3 al camp de la Unió Esportiva Sants.

Va ser un partit igualat en què els lloretencs van saber imposar el seu futbol. Els gols van arribar en el segon temps. En el minut 51, Adrián Expósito va fer el 0-1, mentre que el 0-2 el va fabricar Marc Vilà, en el 73'. Abans d'aquest segon gol, els rivals van poder empatar, en un penal aturat per Andrés Díez. Ja en els últims minuts, Gabri Font va fer el tercer pel Lloret i el rival Oscar Fernández va retallar diferències amb el definitiu 1-3.

El tècnic del Club de Futbol Lloret, Albert Batllosera, es mostra molt satisfet amb el joc de l'equip i assenyala que es van adaptar molt bé al terreny de joc i al rival.

"Hem sabut competir bé, hem tingut calma i paciència i ens hem adaptat al camp i al rival"
    Albert Batllosera

D'aquesta manera, el Club de Futbol Lloret continuarà liderant una setmana més la Lliga Elit, amb 6 punts.

Un altre equip que segueix invicte en aquest inici de competició és la Juve Lloret, que aquest cap de setmana va aconseguir la tercera victòria de la temporada en la Segona Catalana. Va ser per un marcador de 0-1, al camp de l'Olot "B", a Sant Jaume de Llierca.

La Juve en va fer prou amb un gol, de penal, transformat per Enzo Sarmiento, en el minut 31 de la primera part.

Amb aquests tres punts, l'equip es manté en la part alta de la classificació. És el segon, amb 9 punts, els mateixos que té el líder, el Fornells, que és primer per tenir de moment una millor diferència de gols.