U.E. Sants - C.F. Lloret

U.E. Sants - C.F. Lloret
El partit
U.E. Sants, 1 - C.F. Lloret, 3

Lliga Elit (Jornada 2 - Temporada 2023/2024)
Data: 24/09/2023 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Aleix Blanch Orduña. Noureddine Benamar Hoba i Anthony Fernández Bacalao.
Les dades

U.E. Sants: Iker Camacho; Javi Boza (Óscar Fernández), Álex Ruiz, Sergio Peña, Cura; Vence (Eloi Pozuelo), Borja Montejo (Oriol Badia), Alejandro Avilés, Martí (Cristian Poyatos) i Nico Martínez; Jon Luna (80') (Albert Ruiz).
Suplents: Dani Lucea, Martí Molina, Escayola i Zoubair.
Tècnics: Borja López.

Canvis:
Entra Eloi Pozuelo per Vence (min. 68).
Entra Cristian Poyatos per Martí (min. 68).
Entra Oriol Badia per Borja Montejo (min. 76).
Entra Albert Ruiz per Jon Luna (min. 76).
Entra Óscar Fernández per Javi Boza (min. 76).
Sancions:
TG: Jon Luna (min. 59), Javi Boza (min. 93).
2TG: Jon Luna (min. 93).


C.F. Lloret: Andrés; Gerard Carrillo, Fran Chamizo, Monchi; Martí Carreras (Joel), Velasco, Fajardo (Toumani), Albert Massegú; Expósito (Adrián Guerrero), Marc Vilà (Bamta Bande) i Josep Velis (Gabri Font).
Suplents: Masibo, Bubacarr, Amadou Diao i Isiaka Sumareh.
Tècnics: Albert Batllosera.

Canvis:
Entra Gabri Font per Josep Velis (min. 57).
Entra Joel per Martí Carreras (min. 80).
Entra Bamta Bande per Marc Vilà (min. 80).
Entra Adrián Guerrero per Expósito (min. 87).
Entra Toumani per Fajardo (min. 87).
Sancions:
TG: Josep Velis (min. 44), Fajardo (min. 63), Marc Vilà (min. 64).


Gols:
0-1 Expósito (min. 51).
0-2 Marc Vilà (min. 73).
0-3 Gabri Font (min. 82).
1-3 Óscar Fernández (min. 85).


Crònica:

El dia que Barcelona celebra les festivitat de la Mercè el Sants ha disputat el seu primer partit de la Lliga Elit a casa i ha estat la seva segona derrota, aquest cop contra el Lloret.

Gairebé durant tot el partit els blaus han tingut mes temps la possessió de la pilota, però a la primera part la majoria dels seus xuts han sortit molt lluny dels tres pals o directament a les mans de Iker. Mentre el Sants arribava poc però cada cop amb perill, sobretot Nico Martínez i Jon Luna, que refusaven o els pals o el porter, però tot el seu joc amb una intensitat molt baixa. En aquest primer temps el col·legiat ha anul·lat dos gols, un per banda, on cada equip afectat s'ha queixat de les decisions.

Fins al zero a tres la tònica ha estat la mateixa pels lloretencs, però en aquest segons temps tots els seus xuts han estat entre pals i la meitat han acabat al fons de la xarxa. Els sansencs no han canviat però aquesta baixa intensitat els ha passat factura. En els tres gols en contra s'han vist clarament. Tots tres comencen amb un xut llunya o una centrada, i la pilota acaba a peus de un jugador del Lloret, en mig de defenses del Sants que no l'acaben d'aturar, i Iker acaba afusellat. A partir del tercer gol, on encara s'han jugat ben be 15 minuts mes, el Sants ha canviat, guanyaven tots els un contra un i la defensa del Lloret corria perseguint la pilota per tot el camp. Així en el 85 Óscar Fernández, que portava deu minuts al camp, ha clavat un gol per tota l'esquadra des de fora l'àrea. I el partit ha anat fins el minut 99, on el col·legiat ha tingut temps de amonestar a la banqueta a Javi Boza i Jon Luna, que ha suposat la seva expulsió, per les seves queixes per no aturar el joc mentre l'Oriol Badia duia un parell de minuts lesionat al terra.

El Sants no juga malament però si no juguen com ho han fet els últims 15 minuts durant tot el partit, també patirem molt aquest any.



Comentaris

Entrades populars