La UE Rubí espera capgirar la situació a Sants

La informació ha estat extreta de radiorubi.cat


16 febrer 2024
La UE Rubí espera capgirar la situació a Sants

La UE Rubí necessita començar a sortir de la zona vermella de la Lliga Elite per veure les coses d'una manera optimista. I la millor fórmula és iniciar-ho al camp del Sants tot tornats de l'aturada per Carnestoltes. El duel es jugarà diumenge a les 12:30 h i el podran seguir a través d'aquesta web i el 99.7 de l'FM.

Sergio Mulero (foto de E. Sales) i Sergi Monsó han deixat el club durant aquesta aturada / Fotomuntatge

El duel no deixa de ser un més en aquesta lliga tan espectacular i igualada. Tal i com ha passat en d'altres ocasions, si els de Jordi Peris poden amb els barcelonins sortiran de la zona vermella, però hauran de seguir treballant per la salvació en un grup tan igualat. Els 17 punts dels nostres estan molt a prop dels 19 del rival.

Potser el que pesa més en contra son les cinc jornades sense guanyar d'un Rubí que ha sumat 2 dels últims 15 punts amb només un gol aconseguit. Per cert que és en aquest sentit que s'espera una incorporació de gol en breu, o si més no es veu més clara després de la marxa de Sergi Monsó i Sergio Mulero, alliberant plantilla i massa salarial. Dos homes que no hi seran ja a un Rubí que només té la baixa per sanció de Cristian Mulero.

El duel és igualat per la temporada que s'està vivint, però també per l'historial dels dos equips a Primera Catalana i Tercera Divisió. Dues victòries, dos empats i dues derrotes per als dos equips en els sis enfrontaments al llarg de la història. Cap a un costat o l'altre que, potser es desvia la balança, tot i que hi cap l'opció de l'empat.

Filial

El filial jugarà a casa. Rebrà el Sant Feliu Codines al grup 4 de Segona Catalana. El rival ha viscut un procés de remuntada semblant al de l'equip del Sergio Beas i va sortir setmanes enrere de l'última plaça de la taula. Tots dos equips s'enfronten dissabte a les 17:30 h a Can Rosés amb un únic punt que els separa.

Comentaris

Entrades populars