PRIMER EQUIP - UE SANTS

La informació ha estat extreta de adnsantboia.cat

PRIMER EQUIP - UE SANTS

PRIMER EQUIP                  1

UE SANTS                         1

Abel Navajas

Un final dramàtic

El Santboià deixa escapar la victòria en l'últim instant

L'equip rebia el Sants en un duel directe per escapar de la zona de descens, decisiu per canviar la mala dinàmica i aconseguir millors resultats.

Si bé el Sants no es mostrava massa còmode amb pilota, el Santboià li ha cedit la iniciativa i ha decidit mantenir un bloc mig a l'espera d'errades en sortida de pilota per poder sortit al contraatac. Més enllà d'una caiguda de Biel dins l'àrea en el minut 4, l'únic apropament amb cert perill a la porteria visitant en la primera meitat ha sigut un perillós cop de cap de Rubén després d'una bona centrada de Castillejo.

A l'equip li ha costat progressar amb la pilota controlada degut a la poca quantitat de jugadors en el mig del camp i ha hagut de treballar en les segones jugades. Per la seva part, el Sants ha pogut combinar mínimament en el mig del camp però també s'ha mostrat inofensiu en atac.

Després d'una primera part sense massa història, la segona semblava que anava a seguir el mateix guió, però la necessitat dels tres punts i el canvi de sistema del Santboià per tornar a jugar amb dos centrals ha animat el partit en el tram final.

El Sants ha avisat amb un cop de cap del ràpid extrem Oulai que ha impactat en el lateral de la xarxa, i Guille Marín ha culminat un perillós contraatac amb una volea desviada a falta de deu minuts pel final.

Ja en els últims minuts, amb el partit trencat i els dos equips amb possibilitats d'emportar-se la victòria, una jugada individual de Laborde per banda esquerra ha trobat a Ronald dins l'àrea i, a boca de canó, ha rematat per fer el primer gol.

Dins del temps afegit i amb els tres punts a tocar, el Santboià s'ha defensat per mantenir la victòria però el Sants ho ha seguit intentant. David Aragón de manera espectacular ha evitat l'empat amb una gran aturada a un xut de falta d'Oscar Fernández. Però, després d'un servei de cantonada ja amb el temps vençut, l'àrbitre ha assenyalat penal per l'equip visitant en una jugada embolicada dins l'àrea. Alex Ruiz ha transformat el penal per aconseguir un punt en l'última jugada del partit.

Així, l'equip perd dos punts de manera dolorosa i tornarà a visitar un equip d'un gran nivell però en una mala dinàmica la setmana vinent, desplaçant-se al camp del Valls.

FITXA TÈCNICA
SANTBOIÀ: Aragón, Castillejo, Peñas, Èric Hill (Manchado, 75'), Pueyo, Pepe Ollé, Morillas (Laborde, 59'), Cabrera (Enric, 75'), Rubén Rodríguez (Iker Fernández, 88'), Biel, Guille Marín (Ronald, 83').
SANTS: Camacho, Lucea, Boza, David Cura (Oscar fernández, 76'), Alex Ruiz, Avilés (Caresia, 76'), Jon Luna (Montejo, 59'), Oulai, Sergio Peña, Zaid (Adrià Prado, 59'), Albert Ruiz (Sergio Paz, 76').
TARGETES: Grogues a Peñas, Pueyo, Aragón, Enric i Ronald (Santboià) i a Alex Ruiz i Sergio Peña (Sants).
GOLS: 1-0 (Ronald, 90+'); 1-1 (Alex Ruiz (p) 90+').

Comentaris

Entrades populars