Santboià - Sants

F.C. Santboià - U.E. Sants
El partit
F.C. Santboià
U.E. Sants
Lliga Elit (Jornada 19 - Temporada 2023/2024) - 25/02/2024 12:00
El proper dia 25 de febrer a les 12:00 la U.E. Sants disputarà la dinovena jornada de la Lliga Elit, jugant contra el F.C. Santboià. El partit es disputarà al Camp de futbol municipal Joan Baptista Milà , Sant Boi de Llobregat, i serà dirigit pel col·legiat Aleix Blanch Orduña del Col·legi de Granollers, assistit per Éric Nieto Fernández del col·legi del Vallès Occidental i José Monim Kahouuach BelHaj, que com l'arbitre principal també es del col·legi de Granollers.
Lloc del partit
Camp de futbol municipal Joan Baptista Milà
Rda. Sant Ramon, 159 (Sant Boi de Llogregat)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Aleix Blanch Orduña
Arbitre Assistent 1: Éric Nieto Fernández
Arbitre Assistent 2: Monim Kahouuach BelHaj
Aleix Blanch Orduña, l'arbitre principal, ja ho va ser en el partit de la segona jornada contra contra el Lloret. Per retrobar-nos amb Éric Nieto Fernández hem d'anar fins quan jugàvem a Primera Catalana al 2018, mentre Monim Kahouuach BelHaj mai ha xiulat un partit santsenc.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

A la divuitena jornada va estar marcada per la falta d'intensitat que alguna vegada mostra al inici de partit. Aquesta situació va provocar una errada en el primer minut de l'Iker, que va suposar el gol de l'equip contrari. I no vam jugar malament, però si a la nostre baixa efectivitat li sumes perdre des de el minut u, doncs no es mal resultat l'empat final. Aquest nou empat ens va fer perdre una posició a la taula i ajustar encara mes les distancies amb el descens. Ara mateix portem un punt de avantatge sobre el Santboià, el nostre rival d'aquesta jornada, i el Palamós. Dos sobre el Rubí i tres sobre Granollers i Viladecans que ocupen l'ultima posició. Per dalt estem empatats a punts amb la Guineueta, i a dos a Can Vidalet, la resta ja queden mes enllà dels tres punts en joc. Tot massa just per tornar a permetre's el luxe de no guanyar, que seria la primera victòria fora de casa de la lliga.
El nostre golejador de la jornada passada, Sergio Peña, ha estat inclòs en el onze ideal de El mundo deportivo.

La jornada passada vam fer un gol, que el va marcar Sergio Peña, i així el nostre central reconvertit passa a ser el pichichi de l'equip.:
3 gol: Sergio Peña.
2 gol: Eloi Pozuelo, Martí, Jon Luna i Alejandro Avilés.
1 gol: Óscar Fernández, Adri Prado, Dani Lucea, Cura, Zaid i Albert Ruiz.

I l'Iker va encaixar un nou gol:
Iker Camacho, 16 gols en 15 partits (1 gol cada 84 minuts)
Pau Llasera, 7 gols en 4 partits (1 gol cada 51 minuts)

Amb les targes va passar alguna cosa rara, ja que totes van ser en temps d'afegit, i pel Sants li va caure al Pau, sense jugar i que estant a la banqueta:
5 targes grogues: Dani Lucea.
4 targes grogues: Jon Luna, Cura, Albert i Álex Ruiz.
3 targes grogues: Borja Montejo, Prado i Paul.
2 targes grogues: Cristian Poyatos, Escayola, Alejandro Avilés, Javi Boza i Borja López (entrenador).
1 targeta groga: Sergio Fernández (segon entrenador), Iker Camacho, Álex Jiménez (Ajudant), Sergio Peña i Pau Llasera.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Futbol Club Santboià
F.C. Santboià
F.C. Santboià

Equip fundat al 1908, amb el nom de Foot-ball Club Samboyano, però no va ser fins set anys desprès que es van inscriure a la Federació. Entre 1915 i 1922 va guanyar tots els campionats que va disputar al Baix llobregat. Al 1922, va canviar el seu nom per Foot-ball Club Samboià, en el 1930 van canviar el Samboià per Santboià, i després de la Guerra Civil es va veure obligat a adoptar el nom de Club de Fútbol Samboyano. Ha jugat força temporades a Tercera, la primera va ser 1956/1957, inclús en la 2010/2011 ho va fer a Segona B. Un cop acabada la dictadura ja adoptaria el nom que duu avui en dia Futbol Club Santboià.
En el partit de la primer volta el Sants va aconseguir la victòria amb un solitari gol de Alejandro Avilés (1). Com també ho vam fer l'ultim cop que vam jugar a Santboi, al 2018, quan també estàvem jugant amb la zona de descens. 1 a 2 amb gols de Mario i Sergio Navarro (2). Bona tradició que vam començar ara fa 97 anys al guanyar el primer cop que jugàvem a San Baudilio contra el Sanboyá.
Però com sempre la historia no influirà gaire en un partit on sanboianencs com santsencs es juguen sortir del pou, i en aquest partit en concret, el que guanyi li traurà una avantatge que al final de lliga pot ser vital. Esperem aconseguir la primera victòria fora de casa per continuar pel bon camí en el que estem.

Hemeroteca
(1) Sants-Santboià 1-0. El mundo deportivo (pàg. 28) (09/10/2023)
(3) DESPUES DE EFECTUAR EL MEJOR ENCUENTRO DE LA TEMPORADA, EL SANS SE ASEGURA EL PRIMER PUESTO EN SU GRUPO pàg 3 i pàg 4 El mundo deportivo (07/12/1931)

Comentaris

Entrades populars