Can Vidalet - Sants

C.F. Can Vidalet - U.E. Sants
El partit
C.F. Can Vidalet
U.E. Sants
Lliga Elit (Jornada 21 - Temporada 2023/2024) - 10/03/2024 12:00
El proper dia 10 de març a les 12:00 la U.E. Sants disputarà la vint-i-unena jornada de la Lliga Elit, jugant contra el C.F. Can Vidalet. El partit es disputarà al Camp Municipal d'Esports "El Molí", a Esplugues de Llobregat, i serà dirigit pel col·legiat Joan Canos Martínez, assistit per Álex Carrera Cabrera i Juan Antonio Trejo González, tots tres del col·legi Barcelona 1.
Lloc del partit
Camp Municipal d'Esports "El Molí"
Carrer del Molí, 92 (Esplugues de Llobregat)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Joan Canos Martínez
Arbitre Assistent 1: Álex Carrera Cabrera
Arbitre Assistent 2: Juan Antonio Trejo González
El col·legiat Joan Canos Martínez ens ha arbitrat només un cop, ara fa onze mesos, com assistent. Álex Carrera Cabrera, fa un parell de mesos ja va ser-hi a la banda i Juan Antonio Trejo González serà el seu primer partit amb els santnecs.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

A la vintena jornada vam perdre, trencant el bon camí de resultats de les últimes jornades. De nou la culpa de perdre va ser per una errada, regalant a l'equip contrari una jugada quan no hi havia cap perill. Tret d'aquest punt negre hem de recordar que, possiblement, es va veure a l'Energia la millor primera part de tota la temporada. Queden nou jornades i tornem a ser-hi a la vora del precipici, i la formula per sortir es tan simple d'explicar com complicada de dur a terme. Tot passa per aconseguir la majoria dels 27 punts que resten, per no cometre mes badades defensives i per marcar molts gols. Però encara no hem guanyat cap partit fora de casa, de fet l'ultim cop que vam guanyar fora de passa va ser el 22/01/2023, jugant contra el San Cristóbal. En quant fer gols duem 18 en 20 jornades. I per acabar-ho de arrodonir, en aquestes nou jornades, ens queden jugar contra els que s'hi jugaran l'ascens.
Som dotzens i estem empatats a punts amb el Granollers, que va per sota nostre però que porta un bon grapat de jornades escalant posicions a base de victòries i bons resultats. Si no fem el mateix o millor resultat que ells ens passaran. A un punt nostre estan Guineueta i Palamós, si no guanyem i ells si, ens passaran. I tanca la classificació el Viladecans, a tres punts, si perdem i ells guanyen ens atraparan. Per sobre aquesta jornada només podem passar al Santboià, però perquè això passi, hem de guanyar i ells perdre. Santboià i Guineueta juguen entre ells, i pràcticament qualsevol resultat ens va malament si no guanyem. El Granollers, Palamós i Viladecans juguen contra equips de la zona alta, Lloret, Horta i Figueres respectivament. Sembla que tenen complicat puntuar però el Granollers duu una bona ratxa de resultats.

La jornada passada no vam marcar així que la llista de golejadors es queda com estava:
3 gol: Sergio Peña.
2 gol: Eloi Pozuelo, Martí, Jon Luna i Alejandro Avilés.
1 gol: Óscar Fernández, Adri Prado, Dani Lucea, Cura, Zaid, Albert Ruiz i Àlex Ruiz.

Aquesta jornada el porter va se en Pau, encaixant dos gols, i l'Iker a la banqueta, així que el Pau va camí dels dos gols encaixats per partit jugat:
Iker Camacho, 17 gols en 16 partits (1 gol cada 84 minuts)
Pau Llasera, 9 gols en 5 partits (1 gol cada 50 minuts)

I vam veure quatre targes grogues, Alejandro Avilés, Caresia, Sergio Peña i Jon Luna, que descansarà aquesta jornada però recuperem a Àlex Ruiz:
5 targes grogues: Dani Lucea, Àlex Ruiz i Jon Luna.
4 targes grogues: Cura i Albert.
3 targes grogues: Borja Montejo, Prado, Paul, Alejandro Avilés i Sergio Peña.
2 targes grogues: Cristian Poyatos, Escayola, Javi Boza i Borja López (entrenador).
1 targeta groga: Sergio Fernández (segon entrenador), Iker Camacho, Álex Jiménez (Ajudant) i Pau Llasera.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Club de Fútbol Can Vidalet
C.F. Can Vidalet
C.F. Can Vidalet

El 1966 naixia al barri de Can Vidalet, a Esplugues de Llobregat, el C.F. Can Vidalet, amb l'idea de cohesionar un barri en ple creixement degut a l'arribada massiva d'immigrants en els darrers anys. El nom el tenien clar, el del barri, però no així els colors, ja que uns volien vestir com el Barça i els altres com el Real Madrid. Al final com a mida salomònica es van decantar pels colors arlequinats del Sabadell, que en aquell moment jugava a Primera divisió. Sempre jugant en categories mes humils del futbol català a principi dels 90 arriba Regional Preferent, on disputaran els primers partits oficials entre els espluguencs i santsencs.
Aquest serà el quart partit oficial, de lliga, entre tots dos equips, la resta son un munt d'amistosos. L'únic cop que hem jugat en lliga al camp del Can Vidalet el vam guanyar (1), 2 a 0, amb gols de Manolo Castillo i Amor. En canvi l'ultim partit jugat en aquest camp, un amistós el setembre del 2020, va acabar amb un 2 a 0 a favor dels arlequinats. Però posats a desitjar un 4 a 3 a favor dels santsencs com el partit del 2014 (3) amb gol de Fabregat i hat-trick de Sergio Navarro, no estaria gens malament.
El Can Vidalet està mitja taula, i des de desembre només ha perdut dos partits, l'ultima derrota va ser fa cinc jornades, i fa i rep molts gols. Per exemple el Sants ha encaixat menys gols que el Can Vidalet, però duu deu mes a favor que nosaltres. Sigui com sigui, una victòria no ens farà avançar però una derrota, o empat, a Esplugues ens pots enviar a la cua de la classificació.

Hemeroteca
(1) Sants,1 Can vidalet, 0 El mundo deportivo (pàg. 50) (07/10/1991)
(2) Can Vidalet - Sants 2 - 0 El mundo deportivo (pàg. 26) (17/09/2020)

Comentaris

Entrades populars