Sants - At. Lleida

C.F. Can Vidalet - U.E. Sants
El partit
U.E. Sants
C.E. Atlètic Lleida
Lliga Elit (Jornada 22 - Temporada 2023/2024) - 10/03/2024 12:30
El proper dia 17 de març a les 12:30 l'U.E. Sants disputarà la vint-i-dosena jornada de la Lliga Elit, jugant contra el C.E. Atlètic Lleida. El partit es disputarà al Camp de L'Energia, i serà dirigit pel col·legiat Antonio Berzosa Carballo, assistit per Aleix Solé Tosas i Deyan Krasimirov Hristov, tots tres del col·legi de Tarragona.
Lloc del partit
Camp de L'Energia
Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona)

Camps de futbol en un mapa més gran
Col.legiats
Arbitre principal: Antonio Berzosa Carballo
Arbitre Assistent 1: Aleix Solé Tosas
Arbitre Assistent 2: Deyan Krasimirov Hristov
El col·legiat Antonio Berzosa Carballo no és la primera vegada que xiula al Sants, ja sigui des de la banda o com a arbitre principal. En aquesta última funció ja ens va xiular la jornada onze i en aquell moment també estava acompanyat per Aleix Solé Tosas a la banda. Mentre que per Deyan Krasimirov Hristov serà el seu primer partit amb els santnecs.
Els de casa
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants
Unió Esportiva de Sants

A la vint-i-unena jornada vam treure un altre punt, vam mantindre de nou la porteria a zero, augmentant aquesta bona dinàmica d'aquest tram mig de temporada, però al mateix temps vam entrat en zona de descens, de la que sembla serà fotut sortir-ne. Estem en el tram final, tot està molt ajustat, nosaltres vam empatar, com tots els que portem darrera, excepte la Guineueta que va guanyar després de moltes jornades de derrotes consecutives, i ens va enfonsar en la taula. Una trajectòria com la que duem en el tram mig de la temporada seria aplaudida en qualsevol altre moment, però com venim de un molt dolent inici de lliga ara no queda un altre que guanyar i guanyar. De fet per tindre possibilitats d'arribar al final de temporada tranquils, tenim que treure gairebé tots els punts de les últimes deu jornades. El problema, a part de la nostra falta de gol, 18 gols en 21 jornades, es que en aquests deu partits hem de jugar contra els filials de l'Europa i el Sabadell, el Figueres i aquesta jornada el Lleida. Tots ells disputant-se les primeres places des de l'inici de lliga. De moment en portem un punt dels tres possibles.
Som el primer equip que marca el descens. Per darrera tenim empatat a punts el Granollers, a un punt el Palamós i a tres al Viladecans. Com passava la setmana passada, el no puntuar ens pot posar directament a la cua. Per davant a un punt a Santboià i Guineueta i a tres al Rubí. La resta estan encara massa lluny. El Viladecans i el Palamós juguen contra el Lloret i Horta, respectivament, equips que estan a la zona tranquil·la. El Granollers mirarà de confirmar la seva remuntada contra el Rubí, i necessita guanyar-lo per atrapar-lo a la classificació. El Santboià juga a casa de l'Europa B, i la Guineueta contra un altre dels de a dalt, el Vic. La clau es guanyar, encara que sigui al At. Lleida, i desitjar que la resta de resultats ens siguin favorables.

Aquesta jornada Sergio Peña apareix a l'onze ideal de El mundo deportivo i Javi Boza al del diari Sport.
La jornada passada no vam marcar, ja en van dos, així que la llista de golejadors es queda com estava:
3 gol: Sergio Peña.
2 gol: Eloi Pozuelo, Martí, Jon Luna i Alejandro Avilés.
1 gol: Óscar Fernández, Adri Prado, Dani Lucea, Cura, Zaid, Albert Ruiz i Àlex Ruiz.

Tampoc l'Iker va encaixar cap, així que la seva mitja amb la porteria a zero millora una mica:
Iker Camacho, 17 gols en 17 partits (1 gol per partit)
Pau Llasera, 9 gols en 5 partits (1 gol cada 50 minuts)

I vam veure quatre targes grogues, entre elles la segona de la temporada pel segon entrenador Sergio Fernández. La resta van ser per Paul Oulai, Caresia i Jon Luna, que aquesta jornada si que es perdrà el partit:
6 targes grogues: Jon Luna.
5 targes grogues: Dani Lucea i Àlex Ruiz.
4 targes grogues: Cura, Albert i Paul.
3 targes grogues: Borja Montejo, Prado, Alejandro Avilés i Sergio Peña.
2 targes grogues: Cristian Poyatos, Escayola, Javi Boza, Borja López (entrenador) i Sergio Fernández (segon entrenador).
1 targeta groga: Iker Camacho, Álex Jiménez (Ajudant), Pau Llasera i Caresia.

web: uesants.cat
X: @uesants
Viquipèdia: ca.wikipedia.org
El rival
Club Esportiu Atlètic Lleida
C.E. Atlètic Lleida
C.E. Atlètic Lleida

El C.E. Atlètic Lleida es l'equip mes nou de la categoria, fundat el 22 de juny del 2019. Gairebé cent anys mes tard que la Unió Esportiva de Sants. Aquest dia un grup d'empresaris i professionals lleidatans van fundar el club, amb l'idea de tornar a tindre un referent en el món del futbol a la capital lleidatana. Per això es van fusionar amb el C.E. EFAC Almacelles, un 28 de juny de 2020, i així desapareixia l'Almacelles per aparèixer el At. Lleida a Primera Catalana a la temporada 2020/2021.
Aquest tot just serà el segon partit entre l'At. Lleida i Sants de la historia, i el primer en terreny santsenc. Però mentre els lleidatans porten gairebé tota la temporada en la zona alta de la classificació, el Sants ho ha fet a la baixa. Una noticia d'aquesta mateixa setmana indica la diferencia d'objectius de les dos entitats per aquesta tempora, on s'ha anunciat que l'At. Lleida segurament absorvirà el Badalona Futur, deute inclós, i passarà a jugar a Segona Federació. Però si mirem només les últimes jornades, les trajectòries estan igualades. En aquesta segona volta els lleidatans porten vuit punts, amb dos derrotes, i el Sants set punts amb una derrota.
El partit de la primera volta va ser un dels petits desastres blanc-i-verds d'aquesta temporada (1) i (2) esperem i desitgem que igualem la balança amb un contundent victòria.

web: atleticlleida.com
X: @atletic_lleida
Hemeroteca
(1) At. Lleida-Sants 3-0 El mundo deportivo (pàg. 35) (29/10/2023)
(2) Lliga Elit: J7: Victòria solvent atleticlleida.com (29/10/2023)

Comentaris

Entrades populars