U.E. Sants - C.E. Atlètic Lleida

C.F. Can Vidalet - U.E. Sants
El partit
U.E. Sants, 1 - C.E. Atlètic Lleida, 1

Lliga Elit (Jornada 22 - Temporada 2023/2024)
Data: 17/03/2024 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Antonio Berzosa Carballo. Aleix Solé Tosas i Deyan Krasimirov Hristov.
U.E. Sants
C.E. Atlètic Lleida
Les dades

U.E. Sants: Íker Camacho; Prado (Borja Montejo), Álex Ruiz, Sergio Peña, Javi Boza, Albert (Cristian Poyatos); Cura, Paul Oulai; Zaid (Alejandro Avilés), Eloi Pozuelo (Martí) i Caresia.
Suplents: Dani Lucea, Llasera, Jon Luna, Sergio Paz i Óscar Fernández.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.

Canvis:
Entra Alejandro Avilés per Zaid (min. 45).
Entra Cristian Poyatos per Albert (min. 72).
Entra Borja Montejo per Prado (min. 77).
Entra Martí per Eloi Pozuelo (min. 83).
Sancions:
TG: Borja López (min. 74), Borja Montejo (min. 92).


C.E. Atlètic Lleida: Enric; Villote, Daouda, Ángel, Bipe; Samba, Pau Bosch, Jordi Coca (Graells); Youssef (Peke), Konu (Motes) i Bayona (Amine).
Suplents: Solana, Mario, Faganda, Julius i Litwin.
Técnics: Xavi Bartolo i Eduard Gasol.

Canvis:
Entra Peke per Youssef (min. 66).
Entra Motes per Konu (min. 75).
Entra Amine per Bayona (min. 79).
Entra Graells per Jordi Coca (min. 79).
Sancions:
TG: Bipe (min. 29), Eduard Gasol (min. 89).


Gols:
0-1 Konu (min. 22).
1-1 Alejandro Avilés (min. 60).


Crònica:

Un nou empat, el vuitè de la temporada, el cinquè en les últimes sis jornades, i aquest cop no es la pitjor de totes les opcions, però no es bona. Combinat amb la resta de resultats de la jornada, hem escalat una posició, que fa que estem fora del descens però ara estem amb un quàdruple empat amb Guineueta, Granollers i Santboià que per aquelles coses del average queden per sota nostre. La realitat, en canvi, es que estem només a un punt de l'ultima posició que la marca el Viladecans.

El partit ha tingut varies fases ben marcades. Fins el minut 22, el Sants atacant, amb alguna ocasió perillosa però cap xut entre pals. Mentre que el Lleida en el primer xut que ha fet, ha aconseguit el seu gol. A partir d'aquest gol, al principi, els del Lleida han intentat fer el segon, però enseguida han donat un pas enrere, el que ha aprofitat el Sants per continuar atacant però igualment sense xuts entre pals. La segona part ha començat amb la mateixa dinàmica, però en aquesta segona part Caresia ha començat a portar de corcoll els defenses lleidatans i han començat a arribar els centres. Només un d'aquests, en el minut 60, ha acabat amb una forta engaltada d'Avilés que ha creuat la pilota que ha entrar per l'escaire que li quedava mes allunyat. Al finalitzar el partit el porter encara buscava per on li havia entrat. I amb l'empat l'arbitre ha augmentat el seu xou. Ha estat dolent per igual per tot dos equips des de l'inici, però nervis a part dels dos equips que li han complicat la seva feina, ha començat a menjar-se mes d'una falta greu. En quant els equips tots dos han buscat el segon, però si no xutes entre pals es complicat fer-ne un gol.

En aquest últim tram de lliga estem sumant a punt per partit, o el que es el mateix, perdem dos punts en cada partit, i ara mateix els necessitem tots. I repeteixo que no estem jugant gens malament en comparació de l'inici de la lliga, i que es ben cert que tots els equips implicats en la zona baixa, ho estan fent igual de malament que nosaltres. La diferencia amb ells, per una banda es la dificultat del nostre calendari, fa un parell de jornades vam jugar contra el tercer, i aquesta jornada hem jugat contra el cinquè, i la propera ho farem contra el quart, i encara ens queda jugar contra el primer i el segon. I per un altre banda som l'equip menys golejador de tota la lliga. Dos punts que no fan ser optimista a ningú.

Comentaris

Entrades populars