U.E. Sants - U.E. Vic

U.E. Sants - U.E. Sants
El partit
U.E. Sants, 0 - U.E. Vic, 2

Lliga Elit (Jornada 20 - Temporada 2023/2024)
Data: 03/03/2024 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Adrià Ballesteros Jurado. Marcos Gómez Nuñez i Juan Antonio Trejo González.
U.E. Sants
U.E. Vic
Les dades

U.E. Sants: Llasera; Prado, Sergio Paz, Sergio Peña, Javi Boza (Jon Luna); Albert (Zaid), Cura, Óscar Fernández (Martí), Paul Oulai (Oriol Badia); Eloi Pozuelo i Alejandro Avilés (Caresia).
Suplents: Dani Lucea, Íker Camacho, Borja Montejo i Cristian Poyatos.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.
Sancionats: Álex Ruiz.

Canvis:
Entra Jon Luna per Javi Boza (min. 68).
Entra Caresia per Alejandro Avilés (min. 68).
Entra Zaid per Albert (min. 68).
Entra Martí per Óscar Fernández (min. 68).
Entra Oriol Badia per Paul Oulai (min. 89).
Sancions:
TG: Alejandro Avilés (min. 38), Jon Luna (min. 72), Caresia (min. 83), Sergio Peña (min. 89).


U.E. Vic: Agustín Mora; Roger Cunill, Ignasi Quer (Ot Bofill), Gil Bertrana, Busi; Marc Colomer (Ale Gaitán), Marc Hospital, Bernat Casadevall; Flavio André, Max Morell (Biel Rodríguez) i Ignasi Armengou (Carles Campasol).
Suplents: David Martos, Marc Grifell, Pau Coll i Alan Parra.
Técnics: Ramón Carrascal.

Canvis:
Entra Ale Gaitán per Marc Colomer (min. 70).
Entra Ot Bofill per Ignasi Quer (min. 70).
Entra Carles Campasol per Ignasi Armengou (min. 84).
Entra Biel Rodríguez per Max Morell (min. 86).
Sancions:
TG: Ramón Carrascal (min. 43), Gil Bertrana (min. 78).


Gols:
0-1 Ignasi Armengou (min. 61).
0-2 Ale Gaitán (min. 90).


Crònica:

Podem afirmar sense por a equivocar-nos que, possiblement, hem jugat els millors 45 minuts que hem vis a l'Energia aquesta temporada. Una primera part amb pressió molt alta, recuperació de la pilota al poc de perdre-la, ocasions, tot i que sense gol, cap perill per part de l'equip visitant que ha estat gairebé tota l'estona tancat al seu camp i molt segurs defensivament.

Llavors ha arribat la segona part. El Vic ha començat a jugar com es suposa a un equip de la zona alta de la classificació i les forces s'ha igualat. Ocasions i perills a les dues àrees, i per tant podia passar qualsevol cosa, però ha tornat a passar el de sempre. Minut 61, pilota sense perill entre de Pau, avui porter titular,  i Sergio Paz ha acabat a peus de Ignasi Armengou del Vic, que ha batut, per dalt, amb una vaselina, a Pau. Una nova badada en un moment sense perill ni transcendència, un nou gol en contra. Vist els antecedents tot feia pensar que com a molt empataríem, i no podem dir que el Sants no ho ha intentat, però la falta de gol es una de les nostres grans mancances. Ja a punt d'entrar en el descompte, una falta al limit de l'àrea, una barrera que es veia mal col·locada, al menys des de la banda, ha servit perquè el Vic fes el segon i la gent enfilés el camí cap a casa. Tot i així encara hem tingut una última bona oportunitat, que tampoc ha sigut gol.

El Rubí s'allunya de nosaltres, el Santboià ens ha passat i hem caigut una posició, i el Granollers ha empatat amb nosaltres i ve amb una progressió ascendent, i estem a un lloc del descens directe. Tot això ho ha provocat el perdre amb el Vic. No es culpa de perdre amb el Vic, que es pot perdre amb un equip que son quarts a la lliga, sinó del cúmul de cagades i falta de gol de les vint jornades  que portem. I ja dona igual els rivals, i ens queden els mes forts que a sobre es jugaran l'ascens, ni que ara juguem millor que mai aquesta temporada, sinó guanyem gairebé tots nou partits que queden, la temporada vinent estarem a Primera Catalana per mèrits propis. Ningú ha dit que fos fàcil.



Comentaris

Entrades populars