El Sants es complica la vida al camp del Palamós

La informació ha estat extreta de Betevé

Els santsencs segueixen enfonsant-se en la classificació després de la derrota al camp del Palamós i seguirà en zona de descens (5-1)

Redacció Esports    13/04/2024 a les 19:18

El Sants no aconsegueix prémer la tecla correcta i segueix complicant-se la permanència a la Lliga Elit. Ara ha estat contra un rival directe com el Palamós. Els santsencs tenien l'oportunitat d'allunyar-se de la zona baixa, però les errades defensives, els espais a l'esquena i la baixa efectivitat ofensiva han condemnat l'equip de Borja López. Amb aquesta derrota, el Palamós avança els barcelonins a la classificació i els farà dormir en posicions de descens a la Primera Catalana.
Inici d'alt voltatge

El partit ha començat amb moltes oportunitats per als dos equips per obrir el marcador. El Sants ha tingut la primera ocasió claríssima als cinc minuts de començar. Eloi ha rebut una pilota al punt de penal totalment sol. Al davanter santsenc li ha donat temps de controlar la pilota amb el pit i engaltar una volea, però quan ja s'olorava el gol, Marwane ha tret una mà miraculosa per enviar la pilota a córner.

El Palamós ha respost als pocs minuts amb una altra ocasió claríssima. Antequera ha posat una pilota a l'espai perquè Izan es plantés sol davant del porter barceloní. El xut del davanter local ha marxat fregant el pal, però la segona ocasió que ha tingut, no l'ha desaprofitada. En una jugada molt semblant que l'oportunitat fallada, però ara a passada de Gerard Mercader, el davanter del Palamós s'ha plantat davant d'Iker i ha enviat la pilota al fons de la xarxa per obrir la llauna a la mitja hora de partit.

A partir del gol, el Sants ha controlat més la pilota, però sense crear ocasions de perill i el marcador ha marxat al descans amb avantatge mínima per al Palamós.
El Palamós no té pietat

Els santsencs han sortit més endollats del vestidor a la segona part. Des del primer minut han anat a buscar el gol de l'empat i han tingut ocasions per fer-lo. Albert Ruiz i Lucea han tingut oportunitats, però la pilota no ha entrat a la porteria. Als 10 minuts de la represa Poyatos ha aconseguit igualar el partit amb una fuetada des de fora de l'àrea.

Tot i així, l'alegria santsenca ha durat ben poc. Als pocs minuts, Antequera ha rebut a zona de tres quarts per fer una jugada en solitari, plantar-se davant d'Iker Camacho i superar-lo per tornar a avançar el Palamós. Eren els millors minuts del Sants, però els riscos amb la línia defensiva gaire bé al mig del camp els han aprofitat els palamosins per posar en perill els barcelonins.

A partir del segon gol, el Palamós no ha tingut pietat davant d'un Sants enfonsat. A còpia de contracops letals, els blau-i-grocs han marcat tres gols més en 20 minuts. Gerard Mercader, en dos ocasions, i Rubén Acosta han aprofitat les errades defensives dels barcelonins per acabar d'ensorrar-los. Unes errades que haurà de solucionar Borja López en les cinc jornades que queden si vol mantenir-se a la Lliga Elit.