Palamós C.F. - U.E. Sants

Palamós C.F. - U.E. Sants
El partit
Palamós C.F., 5 - U.E. Sants, 1

Lliga Elit (Jornada 25 - Temporada 2023/2024)
Data: 13/04/2024 16:00
Lloc: Estadi Municipal Nou Palamós-Costa Brava. Ptge Ladislao Kubala s/n (Palamós).
Col.legiats: Aleix Blanch Orduña. Jordi Torres Luque i Sergio Cabezas Rubio.
Palamós C.F.
U.E. Sants
Les dades

Palamós C.F.: Marwane; Marc Faja, Davesa, Lungu, Falgui (Gómez); Ortega, Nil (Genís), Gerard Mercader; Izan (Acosta), Germán (Garriga) i Antequera (Marc Marí).
Suplents: Montero, Lloret, Ussu i Vilavella.
Técnics: Javier Salamero.

Canvis:
Entra Garriga per Germán (min. 56).
Entra Genís per Nil (min. 56).
Entra Acosta per Izan (min. 66).
Entra Gómez per Falgui (min. 71).
Entra Marc Marí per Antequera (min. 77).
Sancions:
TG: Falgui (min. 34), Lungu (min. 51), Garriga (min. 69).


U.E. Sants: Íker Camacho; Prado (Oriol Badia), Dani Lucea, Álex Ruiz, Paul Oulai (Javi Boza); Cristian Poyatos (Alejandro Avilés), Cura, Albert; Zaid, Eloi Pozuelo (Óscar Fernández) i Caresia.
Suplents: Jan Grandal, Sergio Peña, Sergio Paz, Roger Martínez i Adrián González.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.
Sancionats: Jon Luna.
Lesionats: Borja Montejo.

Canvis:
Entra Javi Boza per Paul Oulai (min. 43).
Entra Alejandro Avilés per Cristian Poyatos (min. 71).
Entra Oriol Badia per Prado (min. 71).
Entra Óscar Fernández per Eloi Pozuelo (min. 77).
Sancions:
TG: Prado (min. 45), Albert (min. 45).


Gols:
1-0 Izan (min. 30).
1-1 Cristian Poyatos (min. 54).
2-1 Antequera (min. 62).
3-1 Antequera (min. 71).
4-1 Gerard Mercader (min. 83).
5-1 Acosta (min. 90 + 1).


Crònica:

El Sants ha donat la seva pitjor cara, que feia temps que no veiem, i apunta a seriosament a jugar la temporada vinent a Primera Catalana.
La primera part la ha jugat com els últims partits, tenint la pilota, no passant gaires angunies al darrera i amb una nul·la punteria al davant. Cap a la mitja hora, una bada defensiva, que els ha enganxat a contrapeu, ha propiciat el primer gol palamosí. Veient la temporada, era la senyal que amb sort empataríem el partit. Seria un mal resultat però millor un punt que res. La segona part comença igual inclús amb el Sants donant gran sensació de perill. Així en el 54 arriba l'empat amb un fort xut de Poyatos des de fora l'àrea. Sabent d'on venim el mes lògic era pensar en "tancar-se", encara que quedava mes de mig hora, i quedar-nos amb l'empat. Per contra el Sants ha convertit el partit en un anada i tornada, i en una d'aquestes, al contraatac, els palamosins han fet el segon. De nou amb l'experiència prèvia de la temporada, sembla que lo lògic era, ara sí, "tancar-se" i esperar arribar així al final per, amb molta sort, fer l'empat. Inclús perdent 2 a 1, ens quedaria el gol average a favor amb un rival directe pel descens. En canvi els santsencs han abaixat els braços, cosa que feia molts partits que no veiem, i així han arribat els tres següents gols del Palamós, entrant en descens i perdent l'average contra el Palamós.
Dels partits que teníem per davant en aquest tram final, havien uns que era molt important guanyar com son l'Horta, el Palamós, el Viladecans, la Guineueta. Ja que amb molta seguretat perdrem contra Sabadell B, Europa B o Valls. Doncs hem perdut la meitat dels partits "fàcils" contra els rivals directes, així que tot apunta a que ho pagarem amb el descens. Ara mateix ja estem en descens directe. El Palamós s'escapa a dos punts per davant i el Viladecans ens ha retallat un per darrera, i per sort el Granollers continua a un punt per davant i Santboià i Guineueta a tres per darrera. Ens juguem tota la lliga en cinc partits.

Comentaris

Entrades populars