U.E. Sants - C.E. Sabadell F.C. B

U.E. Sants - C.E. Sabadell F.C. B
El partit
U.E. Sants, 2 - C.E. Sabadell F.C. B, 1

Lliga Elit (Jornada 26 - Temporada 2023/2024)
Data: 21/04/2024 12:30
Lloc: Camp de L'Energia. Carrer de l'Energia, 25 (Barcelona).
Col.legiats: Víctor Moreno Martínez. Iván Ramos Muñoz i Jordi Marc García Torres.
U.E. Sants
C.E. Sabadell F.C. B
Les dades

U.E. Sants: Íker Camacho; Prado, Dani Lucea, Sergio Peña, Sergio Paz, Javi Boza; Cristian Poyatos, Cura, Albert (Óscar Fernández); Eloi Pozuelo (Jon Luna) i Caresia (Alejandro Avilés).
Suplents: Llasera, Oriol Badia, Zaid, Adrián González i Pol Fuster.
Técnics: Borja López i Sergio Fernández.
Lesionats: Paul Oulai.

Canvis:
Entra Jon Luna per Eloi Pozuelo (min. 63).
Entra Alejandro Avilés per Caresia (min. 83).
Entra Óscar Fernández per Albert (min. 93).
Sancions:
TG: Cura (min. 38), Dani Lucea (min. 50), Alejandro Avilés (min. 89), Jon Luna (min. 93).


C.E. Sabadell F.C. B: Víctor (Nicolás Jabel); Hugo García, Íker, Castell, Albert Morral (Arnau Abella); Valter Pereira (Ustrell), Salamanca, Tébar, Roma (Albert García); Bustamante (Moha) i Alya.
Suplents: Santana, Pau García i Iván Sánchez.
Técnics: Conrad García.

Canvis:
Entra Nicolás Jabel per Víctor (min. 45).
Entra Ustrell per Valter Pereira (min. 66).
Entra Moha per Bustamante (min. 66).
Entra Arnau Abella per Albert Morral (min. 73).
Entra Albert García per Roma (min. 81).
Sancions:
TG: Bustamante (min. 34), Víctor (min. 38), Alya (min. 60), Moha (min. 75), Castell (min. 87), Nicolás Jabel (min. 93).
TV: Conrad García (min. 31).


Gols:
1-0 Eloi Pozuelo (p.) (min. 31).
1-1 Alya (min. 34).
2-1 Caresia (min. 65).


Crònica:

Si la jornada passada el Sants va donar la seva pitjor cara, aquesta ha donat la bona, l'habitual en aquesta segona part de campionat, però cada triomf continua sent penalitzat enormement amb les errades anteriors.
La victòria ens fa sortir de la zona de descens directe. Guineueta i Viladecans han perdut i ens deixen l'ultima posició a sis punts. Santboià ha guanyat, al Viladecans. I tant Granollers com Palamós han empatat. Per tant hem agafat avantatge sobre tots excepte del Santboià. Lo cual ens fa empatar a punts amb el Palamós, però pels errors passats, en aquest cas degut a la golejada encaixada la jornada passada contra els palamosins, perdent el gol average, ells continuen per davant en la classificació. Per tant, i tot que ens salvem del descens directe, els que mes avall estigui al final de la lliga pot patir els descensos compensats.
Un altre dada positiva d'aquesta victòria es que, degut a que gairebé tots els de mitja taula han empatat, el santsencs han reduït l'escletxa que hi ha amb la zona tranquil·la a cinc punts. Per altre banda l'Europa B ja es el brillant campió de la primera Lliga Elit, a falta de quatre jornades.
S'han de guanyar tots els partits de les quatre jornades que queden, deixant així en una anècdota les dos derrotes contra Horta i Palamós. El mes complicat es que dels quatre que queden, ja només un serà a casa, el de la Guineueta. A priori el camí s'ha aplanat una mica ja que l'últim dels quatre rivals que ens queden es l'Europa B, que ja no es jugarà res. Però el primer pas es aconseguir la jornada vinent la segona victòria fora de casa a Viladecans, per fugir una mica mes dels descensos i per deixar un rival directe el mes lluny possible.

Comentaris

Entrades populars